|
|
|
Czym się ludzie jaracie? Zaraz 50% z Was, które "Zara" słyszało, ale nie widziało, będzie narzekać, że ceny z kosmosu. Nie spodziewajcie się też rzeczy pierwszej jakości
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. |
|
|
|
|
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. |
|
|
|
|
Ludzie widzieliście to ogłoszenie? To na bank nie jest rekrutacja do tych firm. Włączmy trochę myślenie. Może i kiedyś te marki i inne "cuda" (jak Mc) się pojawia w Stalowej. Ale to ogłoszenie to jakaś ściema.
|
|
|
|
|
była telepizza, przez pierwsze 2 dni ludzie stali jak za cukrem w historii kilka lat wstecz, by zjeść pizzę to samo będzie i z mc i innymi sklepami
|
|
|
|
|
Nie wiem czy ktoś z Was pamięta ale przed otwarciem Millenium Hall w Rzeszowie nawet nie było Zary a co dopiero Stalówka, pomarzyć zawsze można :/ tylko później żeby nie było płaczu i zgrzytania zębów jak kogoś nabija w butelkę przez te CV.
|
|
|
|
|
Wszedłem na oficjalną stronę H&M i tam w dziale nowe lokalizacje nie ma żadnej informacji o tym, że planują otworzyć sklep w Stalowej Woli, także nie bardzo chce mi się wierzyć, aby to ogłoszenie miało związek z rzeczywistością...
|
|