|
|
|
Wie ktoś coś na temat rekrutacji do tych sklepów Stalowej Woli ?
Co należy zrobić po upadku? To, co robią dzieci: podnieść się. |
|
|
|
|
|
|
|
|
A gdzie one niby mają być?
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. |
|
|
|
|
niewiem znalazłam ogłoszenie na konkurencyjnym portalu o rekrutacji ogłoszenie jest z 18 marca. Może będą koło centrum stalowa wola w nowej galerii. Stąd moje pytanie
|
|
|
|
ciekawe czy w asortymencie będa mieć taki odpad jak w Reserved w City Parku...;/
|
|
|
|
|
Wy wszystkie tak narzekacie na te ciuchy w Stalowej ze słabo że itp... a zobaczcie jak wy chodzicie ubrani/e co jedna to gorsza... zero oryginalnosci... "W Stalowej nie ma nic... trzeba jechac do Rzeszowa tekst 98% ludzi" Dobrze, jedz do tego Rzeszowa ale kup cos naprawde oryginalnego high fashion a nie zwykly ciuszek jak z bazaru... Nie moge tego narzekania....
Znajac zycie jak bedzie Zara i H&m to i tak bedziecie narzekac ze nic nie ma proponuje jechać do Mediolanu na zakupy |
|
|
|
|
CYTAT Wy wszystkie tak narzekacie na te ciuchy w Stalowej ze słabo że itp... a zobaczcie jak wy chodzicie ubrani/e co jedna to gorsza... zero oryginalnosci... \"W Stalowej nie ma nic... trzeba jechac do Rzeszowa tekst 98% ludzi\" Dobrze, jedz do tego Rzeszowa ale kup cos naprawde oryginalnego high fashion a nie zwykly ciuszek jak z bazaru... Nie moge tego narzekania.... Znajac zycie jak bedzie Zara i H&m to i tak bedziecie narzekac ze nic nie ma proponuje jechać do Mediolanu na zakupy Chyba trochę piszesz nie na temat. Przeczytaj pytanie autora jeszcze raz i odpowiedz na pytanie bądź nie pisz wcale Wracając co tematu to też widziałam ogłoszenie, ale podejrzewam że chętnych na sprzedawców będzie sporo więc pracodawcy będą mieli w czym wybierać |
|
|
|
|
Osobiście nie wierze, że jeden pracodawca mógłby być właścicielem wszystkich tych salonów razem i ostrzegam przed przesyłaniem CV ze swoimi danymi. Mogą by wykorzystywane przez firmy rozsyłające reklamy zwłaszcza, że na CV wymagana jest klauzula ze zgodą na przetwarzanie danych osobowych.
|
|
|
|
|
To jest ściema. Po pierwsze H&M nie otwiera sklepów na zasadzie franczyzy, a tym bardziej, że Zara to ich największy konkurent. Dwa to nie wysyłajcie swojego CV na adresy na pocztach WP, Onet itp. gdyż rekrutacje do dużych firm prowadzą albo agencje HR, albo same firmy które mają swoje domeny. Każda firma która ma własną stronę internetową ma swoją skrzynkę pocztową na własnym serwerze.
Nie ma takiego okrucieństwa ani takiej niegodziwości, której nie popełniłby PiS, kiedy pojawi się zagrożenie w postaci utraty władzy. |
|
|
|
|
Ostatnio było ogłoszenie dla ochroniarza do galerii z tego samemu adresu @ więc może i nie ściema
|
|
|
|
|
Jakoś tutaj nic nie ma o nowym sklepie w Stalowej Woli: http://caree(...)ons.html I po drugie podanie o pracę do nich aplikuje sie na ich stronie, np. http://caree(...)306.html Myślenie nie boli, naprawdę. Takie ogłoszenia o pracę mają raczej małe firmy, co mają góra dwa sklepy w miastach obok. H&m i reszta mają swoje sklepy na całym świecie, więc... Tu nasuwa się sama myśl o tym. ;)
|
|
|
|
|
Sklepy o których mowa mają być w nowej Galerii Stal ( obok Centrum Stalowa Wola)
Nie ma nic dobrego w wojnie, z wyjątkiem jej końca - Abraham Lincoln. |
|
|
|
|
nowy moloch będzie ? galeria stal gdzie to ?
|
|
|
|
|
Pytanie
CYTAT ("fankore") nowy moloch będzie ? galeria stal gdzie to ? Odpowiez CYTAT ("Lexter") Sklepy o których mowa mają być w nowej Galerii Stal ( obok Centrum Stalowa Wola)
|
|
|
|
|
CYTAT nowy moloch będzie ? galeria stal gdzie to ? Czy Ty w każdym temacie masz coś do powiedzenia. Wszystko Ci nie pasuje weź człowieku wyłącz komputer i wyjdź z domu. Co należy zrobić po upadku? To, co robią dzieci: podnieść się. |
|
|
|
|
Bardzo, fajnie, że Zara będzie w Stalowej Wspirajmy nasze miasto, a nie tylko wszystko na nie, faktycznie jak juz ktoś wcześniej napisał wam ciężko dogodzić
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT nowy moloch będzie ? galeria stal gdzie to ? Czy Ty w każdym temacie masz coś do powiedzenia. Wszystko Ci nie pasuje weź człowieku wyłącz komputer i wyjdź z domu. no to chyba dobrze o mnie świadczy... lepiej mieć swoje zdanie na każdy temat niż się podporządkować, pogoda stasznie paskudna, nie chce się wychodzić więc zostanę ! |
|
|
|
|
Typowy polaczek buraczek z Ciebie.. takich tylko unikać, wiecznie im nic nie pasuje
|
|
|
|
|
a co mi nie pasuje ? gdzie tak napisałem że to mi " nie pasuje " ???? po drugie od buraków nikogo nie wyzywam, mam swoje zdanie i to was tak boli?
|
|
|
|
|
Widziałam twoje wczesniejsze komentarze, i wiecznie Tobie nic nie pasuje, ciągle się wcinasz negatywnie w rozmowy.
Szkoda słów do Ciebie, wracając co tematu to Czy Kfc i MC donalds beda rowniez w Galerii? Fajnie ze Stalowka sie wyrabia... |
|
Dołączył: 1 Lis 2012r. Skąd: Wioska Smerfów Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
CYTAT Wy wszystkie tak narzekacie na te ciuchy w Stalowej ze słabo że itp... a zobaczcie jak wy chodzicie ubrani/e co jedna to gorsza... zero oryginalnosci... \"W Stalowej nie ma nic... trzeba jechac do Rzeszowa tekst 98% ludzi\" Dobrze, jedz do tego Rzeszowa ale kup cos naprawde oryginalnego high fashion a nie zwykly ciuszek jak z bazaru... Nie moge tego narzekania.... Znajac zycie jak bedzie Zara i H&m to i tak bedziecie narzekac ze nic nie ma proponuje jechać do Mediolanu na zakupy Malwa11, Ty za to piszesz same rewelacje Twój post świadczy o tym, że masz siano w głowie. ZARA i H&M w galerii Stal, szczerze wątpie Kto się boi Gargamela, niechaj zaraz idzie spać !!! |
|
|
|
|
Siano w głowie? Powiedziałam samą prawde jak jest... i pewnie nie jedna osoba się ze mna zgodzi
|
|
|
|
|
W Skarżysku Kamiennym otworzyli H&m a ma duzo mniej mieszkancow niz my, wiec szansa jest
|
|
|
|
|
i czym tu się podniecać ?!?
|
|
Dołączył: 1 Lis 2012r. Skąd: Wioska Smerfów Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
CYTAT Siano w głowie? Powiedziałam samą prawde jak jest... i pewnie nie jedna osoba się ze mna zgodzi Co powiedziałaś jak jest ? Myślisz, że jak otworzą u nas najdroższe, światowe marki, to wszyscy po mieście będą chodzili ubrani "high fashion" ? Kto się boi Gargamela, niechaj zaraz idzie spać !!! |
|
|
|
|
no dokładnie! skończą się zakupy na parze skarpetek.....
|
|