|
|
|
Zna ktoś sklepy gdzie można kupić gry na PC? zawsze zamawiam przez neta ale tu na miejscu to co innego no i cena nisza by była bo przesyłka kosztuje byłem w :euro agd (cenny kosmiczne:p)(Byłem w media expert ){starocie po średnich lub wysokich cenach} znacie inne sklepy ? może jakieś komputerowe co sprzedają gry ? Chętnie bym poszedł porozglądał bym się może bym co znalazł:p Bo szukanie w necie sklepów w stalowej woli to jak szukanie igły w morzu:p
Proszę o inteligentne odpowiedzi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT no i cena nisza by była bo przesyłka kosztuje Akurat |
|
|
|
|
CYTAT Zna ktoś sklepy gdzie można kupić gry na PC? zawsze zamawiam przez neta ale tu na miejscu to co innego no i cena nisza by była bo przesyłka kosztuje Chyba coś Ci się kolego pomyliło Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. |
|
|
|
|
sklep.muve.pl -> darmowa wysyłka (paczkomaty i kurier) dla gier opłaconych z góry + duże obniżki
Jeśli wolisz dystrybucje elektroniczną, to np. gog.com (starsze gierki, klasyki, ale tez parę nowszych), do tego masz steam, różniaste bundle. |
|
|
|
|
gram.pl mozna odebrac w budzie z telefonami w tesco :]
w stalowej mozna kupic co najwyzej paczke zapalek, albo jak bardzo przycisnie, raz nie ma wyboru, 2 wszystko drozsze nawet nie porownujac do internetu, ale glupiego tarnobrzega iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
pisz do sklepu allegro by sprzedali poza aukcją, wtedy zazwyczaj masz darmową wysyłkę w zamian za brak prowizji a szczerze nawet z wysyłką gier drożej nie widziałem jak w sklepach....po promocjach oczywiście
|
|
|
|
|
Dziękuję za inteligentne odpowiedzi może prócz :smerfetka03,nessie
Dziękuję za pomoc Ps:Jak tu zamknąć temat? |
|
|
|
|
Moze dodam jeszcze jedna propozycje, mianowicie empik. Mozna chyba zamowic przez internet i odebrac w sklepie. Tylko nie wiem jak wyglada kwestia cen gier.
|
|
|
|
|
popytaj w empiku jest tam duzo gier
altanki,szafy,huśtawki,place zabaw,budy, meble ogrodowe - wyrobyzdrewna@poczta.onet.pl |
|
|
|
|
jedno mnie tylko nurtuje znalazłem na stronce coś o tym ze będą gry w Tesco Saturn i innych sklepach typu biedronka itd wiecie gdzie to znaleźć bo ja znalazłem ale strona mi się zwiesiła bo skanowałem pc;/
|
|
|
|
|
Wie ktoś?, bo ja już nie ogarniam tego ,gdzie mogę znaleźć spis serii,wydań itd.Wiem że jest pomarańczowa edycja (czy tam kolekcja:p)Platynowa itd ale nie wiem gdzie dokładny opis jest lub gdzie co wydają;p Ps:Wspieram twórców gier dlatego kupuje a nie ściągam :p
|
|