~~oka | |
|
|
Z tego co wiem specjalistą od walenia wódy w knajpach różnych jest Janusz Kotulski i jego wspaniali doradcy. Sam słyszałem jak przy rozmowach w sprawie kandydowania różnych osób walili wódę do upadłego, a to w sztabie, a to w Słonecznej na zapleczu, a to w Reseciku, a to w Hutniku. Niektórym nawet nerwy wysiadały po kilku buteleczkach jak ktoś z zaproszonych gości powiedział coś złego na J.K. lub jeszcze gorzej wypowiedział się pozytywnie o obecnie nam panującym Andrzeju Sz. ( to zachowanie zostało ich młodszym kolegom wypowiadającym się do dzisiaj na forach choćby tej strony ). Rano kac i znowu do wieczora. Co za życie:(
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~ | |
|
|
Większego specjalisty od walenia wódy w mieście nie znajdziesz jak ten co go określasz jako "panującego"...
|
|
|
~~ | |
|
|
A czy oka to dziewczyna Szlęzaka za którą rzewnie płakał do mikrofonu na jubileuszy Spółdzielni?
|
|
|
~~Życzliwy | |
|
|
Moim zdaniem pan Kotulski to powinien startować na Prezydenta Wrocławia ponieważ ostatnie 15 lat tam spędził i napewno wie lepiej co się dzieje we Wrocławiu a nie w Stalowej Woli
|
|
|
~~Riczi | |
|
|
Jakim cudem to wyliczyles skoro do 2000 roku pracowal w hucie ?
|
|
|
~~Pracuś | |
|
|
Był zatrudniony ale chyna tylko listy podpisywał na koniec miesiąca. Przecież on się nigdy nie skaził żadną pracą. Każdy o tym wie
|
|
|
~~ | |
|
|
a Szlęzak do momentu pracy w Urzędzie jaki miał staż pracy hihi
|
|
|
~~Zofia | |
|
|
Kazdy moze sie naoic nawet sztabowcy kotulskiego. Ale Szlezak rozpija naszych mezow i ojcow stawiajac im piwo za hala targowa od strony wiaduktu.Jest to dranstwo bo rozoija mieszkancow zeby na niego glosowali.Byc moze zyska pare glosow pijakow o ile pojda glosowac to na pewno nie zyska glosow zon matek idzieci jestem tego pewna.
|
|
|
~~Kinga | |
|
|
Szlezak imal sie roznych zawodow ale wszystko roz...Pamietam ze nawet chodzil po domach i sprzedawal korale Byly to czasy kiedy zwiazany byl z KULem .Od tej dzialalnosci na pewno nie odprowadzal podatku.Potem Pracowal w Wojtku ale go rozp...Nastepnie na Mosirze .Pracownicy nie pamietaja kiedy byl trzezwy Na wozku trzeba go bylo wywozic .pisywa troche w Sztafecie ,potem w jakims podrzednym narodowcu w Warszawie .Z huta nie mial nigdy nic wspolnego .Nie jestem zwolenniczka Kotulskiego Ale tak sie sklada ze Szlezaka dobrze znam To gbur i ignorant.I naprawde pije strasznie Na wiele Miejskich uroczystosci przychodzil pijany To bylo nieraz zenujace.
|
|
|
~~Robik | |
|
|
Wisi mi kto wygra, aby to nie był tylko Kotulski, bo on się nadaje tylko do żartów a nie do pracy.
|
|
|
~~ | |
|
|
i tak wygra sagatowska
|
|
|
~~Buszujący z zbożu | |
|
|
....preferujesz zatem indywiduum z którym można jedynie pić wóde ? Czy tak ? masz rację, w tym to on moze stawać w konkury jedynie ze zwalistymi kołchoźnikami zza wschodniej granicy. Urząd Miasta jawi mu się jak sen wariata śniony nieprzytomnie, rzeczywistość załamuje mu się na oparach alkoholu i lekko przetrawionej kolacji którą właśnie przed chwilą oddał w toalecie... Brawo ! wykazujesz się zdrowym obywatelsko-wyborczym rozsądkiem. Zaiste cudna perspektywa. Poza tym (nie)drogi interneuto(najemniku) Kotulak to manager pełną niewyparzoną gębą, człowiek akcji a nie (re)akcji jak Szlęzak. Całym swoim zyciem udowadna że ciężka praca a nie (alkoholowe i nietransparentne)układy i bumelanctwo są przyczynkiem do sukcesu, a nie jego wirtualnego złudzenia.
|
|
|
~~Tomasz | |
|
|
Oj ktos chyba troche przesadzil Znam janusza dobrze igo lubie ale on jest inny.Sagatowska sie nie nadaje a Szlezak wcale
|
|
|
~~Buszujący z zbożu | |
|
|
Tomasz, kto przesadził ?
|
|
|
~~Tomasz | |
|
|
Ten pean na czesc kotulskiego to przesada Janusz zawsze sie umial w zyciu ustawic A jaki jest naprawde to wszyscy wiedza ktorzy go znaja. Wiecej pokory i..prawdy
|
|
|
~~ | |
|
|
przepraszam Kotulak to kto???
W rankignu tych 9 kandydatow to Kotulski ich wszystkich bije na glowe ... swoja GLUPOTA. W tym dzierzy palme pierwszenstwa bezsprzecznie i nikt mu jej nie odbierze. |
|
|
~~Tomasz | |
|
|
Wyborcy o tym zadecyduja 12.11 a nie sondaze.Jeszcze raz powtarzam lepiej znam Janusza niz Ci co mu robia kampanie Ot co.
|
|
|
~~ | |
|
|
dzierży się pisze głupku zwyczajny
|
|
|
~~ | |
|
|
i wez tu z takim wdaj sie w dyskusje, kretynie jakbys nie zauwazyl to pisze sie rowniez "palmę" i "pierwszeństwa". najwidoczniej twoje ograniczenie nie pozwala ci przez chwile pomyslec, ze moze nie wsyzscy klepia polskie literki. no ale w koncu nie wszyscy musza myslec.
A terz mozesz sie wykazac i poprawic wszystkie slowka. tylko wez slownik zebys nie tej palmy nie dierzyl razem z kotulskim. Pocieszajace jest tylko to, ze nawet nie starasz sie negowac tego, ze Kotulski to glupek |
|
|
~~ | |
|
|
Tamte potraktowałem jako literówki. Nic mnie nie obchodzi Kotulski. Ani tym bardziej inne głąby. A jak chcesz się ze mną spotkać gówiniarzu chętnie stawię się na sparing.
|
|
|
~~ | |
|
|
No oczywiscie i w przeblysku myslenia oswiecilo cie, ze akurat dierzy to nie literowka tylko na pewno moja nieznajomośc jezyka polskiego. Jasne chyba sam w to nie wierzysz
Taki jestes kozak do sparingu - gowniarzu? sory "gówniarzu" czy moze "gówiniarzu" widzisz do literowek latwo sie czepiac czopku |
|
|
~~ | |
|
|
Ty wyskorbku niedorobiony chętnie przyłożyłbym Ci w ryja ale oczywiście chowasz ryj za monitorem Tchórzu
|
|
|
~~ | |
|
|
jakby nie ten dupek Marcin byłoby tu połowe postów i z o wiele większym sensem, spokojnie ignorujcie go
|
|
|
~~ | |
|
|
Marcinie wyobrażałeś tu moc ludzi, daj odetchąć, nie możesz robić coś innego?
|
|
|
~~ | |
|
|
sam masz ryja wieprzu
|
|
|