NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
« 1 2 3 »
J.K., Walenie wódy gdzie popadnie
~~
ff
Wysłany: 27 Paź 2006r. 18:40  
Tomaszu to moze powiedz mi gdzie byl pan Kotulski przez ostatnie kilka lat bo wielu mu zarzuca, ze przez ostatnie lata mial Stalowa Wole gdzies, a po kilku latach niebytu zjawia sie wielce zatroskany losem miasta. Jak to z tym jego pobytem we Wroclawiu jest na prawde??

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 27 Paź 2006r. 18:40  

~~Tomasz
ff
Wysłany: 27 Paź 2006r. 18:51  
Wroclaw to prywatne zycie pana Kotulskiego.Czysto rodzinne.

~~
ff
Wysłany: 27 Paź 2006r. 18:55  
Z tego co wiem to żonę i dzieci ma w Stalowej Woli?/?

~~Tomasz
ff
Wysłany: 27 Paź 2006r. 19:00  
No i niech tak zostanie.

~~
ff
Wysłany: 27 Paź 2006r. 19:08  
Podstawowa zasada ktora da sie wylowic chociazby z tv, jest taka, ze POLITYCY nie maja zycia prywatnego jak zwykli obywatele. Pan kotulski kandyduje do fotela prezydenta 70 tysiecznego miasta i jego mieszkancy powini wiedziec co robil we Wroclawiu.
Pod plaszczykiem prywatnosci mozna ukryc wiele. Prywatne w mojej opinii moze byc dlatego, ze sie wstydzi tego okresu, ze nie byl tam grzecznym panem Kotlskim.
Jesli sobie nie ma nic do zarzucenia w tym okresie, a wrecz przeciwnie, jest sie czym szczycic to dlaczego o tym nie mowic glosno?
Piszesz, ze to zycie czysto rodzinne, a w poscie ponizej jest mowa o tym ze zona w Stalowej. Czyli co Pan Kotulski bawi sie we Wroclawiu a zona wychowuje dziecie w Stalowej??
Widzisz ja daze do tego zeby za rok czy dwa przy ewentualnej wygranej pana Kotulskiego nie okazalo sie, ze np. jak pan Jan Bestry molestowal seksualnie nieletnie dziewczynki czy chlopcow.

A jak skomentujesz to, ze nie bylo go tyle lat w Stalowej Woli i nagle wraca zatroskany o losy miasta, ktore tak naprawde do niedawna mial gdzies??

Naprawde jestem bardzo ciekawy tego okresu w zyciu pana Kotulskiego.

~~Tomasz
ff
Wysłany: 27 Paź 2006r. 19:16  
Najlepiej go oto zapytac .tak bedzie najuczciwiej .Zreszta to nie jest moj kandydatna prezydenta.

~~
ff
Wysłany: 27 Paź 2006r. 19:23  
Okej rozumiem. dziekuje za odpowiedzi. Wiecej nie mecze pytaniami.

~~Borys
ff
Wysłany: 31 Paź 2006r. 10:14  
Walę wódę bez umiaru. Panie KOTULSKI czekam na znak.

~~
ff
Wysłany: 31 Paź 2006r. 10:16  
Borys udaj się do łysego on wali zawsze więc zawsze trafisz na imprezę

~~?
ff
Wysłany: 31 Paź 2006r. 12:38  
dlaczego nie Kotulski?

~~
ff
Wysłany: 1 Lis 2006r. 18:09  
kotulski chce ze stak=lowej woli zrobić wielkie boisko, bo tylko na tym sie zna, i nie ma nic wiecej do zaoferowania

~~
ff
Wysłany: 1 Lis 2006r. 19:18  
a Szlęzak wielki kabaret, bo tylko na tym się zna - 4 lata praktyki

~~
ff
Wysłany: 1 Lis 2006r. 23:46  
Kotulskie to nawet boiska nie potrafilby zrobic, jedyne co potrafi to zrobic wiekszy chlew, pijak i moczymorda.

~~
ff
Wysłany: 1 Lis 2006r. 23:56  
większego się już nie da, może być tylko lepiej.

~~Spokojny
ff
Wysłany: 2 Lis 2006r. 08:39  
ciekawe co kotulski robił na drzewach przy cmentarzu?. Najgorsze to, że jeszcze ulotki osobiście rozdawał na cmentarzu. Żenada.

~~
ff
Wysłany: 2 Lis 2006r. 08:59  
pewnie i jeszcze pił wóde na cmentarzu i dewastował groby. Co jeszcze wymyślicie?

~~
ff
Wysłany: 2 Lis 2006r. 12:08  
Nikt nic nie wymyśla. Prawda w oczy kuje. Dzisiaj napewno tez go tam spotkamy.

~~
ff
Wysłany: 2 Lis 2006r. 13:55  
kotulski pil pewnie razem z cyganamiumiech bo chyba tylko on w tym miescie dba o ta spolecznoscjezyk

......... co do szlezaka, moj glos juz ma.
Trzeba byc slepym by nie zauwazyc swoistego odbicia sie od dna, chocby calkowite oddluzenie miasta, nie sadzilem, ze ktos, kiedys dalby rade, szlezak dal w przeciagu jednej kadencji.
Zreszta obwodnica itd. itp.............

~~
ff
Wysłany: 2 Lis 2006r. 13:56  
Obija mu się pewnie często ale czy można nazwać to od dna?

~~
ff
Wysłany: 2 Lis 2006r. 14:06  
no no jak się przez 4 lata nic nie robi nic się nie inwestuje to żeczywiście trochę kasy można zaoszczędzić tylko co z tego prze 4 lata jest stagnacja. Inne miasta inwestują nawet się zadłużają bo wiedzą że każda z głową zrobiona inwestycja zwraca się podwójne. Inwestycja nakręca inne inwestycje ale u nas o tym się nie myśli.

~~
ff
Wysłany: 2 Lis 2006r. 16:24  
Szlezak STOP! RED LIGHT

~~Obserwator
ff
Wysłany: 2 Lis 2006r. 18:51  
Po co jezdzic po warszawach ,Rzeszowie itp.za forsa dla miasta,Lepiej siedzic na d..e w chalupie to tez oszczednosci.

~~
ff
Wysłany: 5 Lis 2006r. 11:51  
Kotuslki smiechu warty, nierób i arogant. Kto go zna na pewno na niego nie zagłosuje

~~
ff
Wysłany: 5 Lis 2006r. 12:12  
aleś napisał uuuuuuuu nawet "arogant" wymyśliłeś dobre. Po tym wpisie twoim to naprawdę kto go zna to na niego napewno nie zagłosuje. Dałeś po garach

~~Misiek
ff
Wysłany: 5 Lis 2006r. 12:21  
Ja akurat zaglosuje na niego bo juz mam dosc tych samych ludzi ktorzy nic nie robia a tylko walki kreca.

Koniec z ukladami, potrzebna nowa krew - czlowiek twardy taki jak J.K.

« 1 2 3 »

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »