~~mateusz | |
|
|
co Wy chcecie od tego Pana Kotulskiego?? Jemu musi byc naprawde przykro jak czyta takie chamskie przepełnione nienawiścią wpisy!!!Zresztą z tym Szlęzakiem też niektórzy przesadzają!!!Ludzie jak nie macie kultury osobistej to nie wpisujcie sie!!!!!!Wszyscy, którzy obrażają któregokolwiek kandydata w taki sposób jak powyżej są strasznymi "BURAKAMI"!!!Troche kultury dordzy Państwo!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~ | |
|
|
Nam tez jest pzrykro. Cyganie
|
|
|
~~ | |
|
|
Czyta i chyba coraz bardziej w to wierzy co o nim piszą.
|
|
|
~~FiFi | |
|
|
Nie jestem burakiem inie jestem zwolannikiem Kotulskiego ale kto dobrze zna Szlezaka to wie ze te wpisy na jego temat sa bardzo lagodne.To demagof i hipokryta ktory cynicznie oklamuje ludzi.
|
|
|
~~ | |
|
|
|
|
|
~~ | |
|
|
Ta nowa strona kotulskiego to przyszłośc stalowej woli po roku za prezydentury kotulskiego.
|
|
|
~~ | |
|
|
Kotulski obiecuje ze stalowej woli zrobic jeden wielki stadion , bo tylko na sporcie sie zna. PODOBNO. Bo nie zna sie na nicvzym
|
|
|
~~MC | |
|
|
Mylisz sie napenwo wiecej mzoe zrobic niz Szlezak - bo ludzie ktorzy go otaczaja nie robia tego na sile - tak jak w przypadku Szlezaka - gdzie do jego komitetu zostali zapisani ludzie -> pod przymusem roznego typu sankcji.
|
|
|
~~nie głosowałem na PiS | |
|
|
Napisze i ja swoje 4 zdania być może oddam głos na pana J.K. na pewno nie dam go obecnemu włodarzowi ani żadnemu kandydatowi z listy kaczorów .
Ale wracając do pana J.K. moim zdaniem wszystko dobrze że kandyduje tylko szkoda że zajął się tym w gronie osób tzw. karierowiczów politycznych redaktorów i działaczy znanego z wcześniejszych wyborów biuletynu „ Żądło” i tu mi się to naprawdę nie podoba . |
|
|