|
|
|
Potrzeba mi wlaczniki takie od poloneza lub starego maluch 3 do swiatla, 1 do halogeny, 1awaryjnych, 1wycieraczki i 2panele pionowe na 2wlaczniki i jeden panel poziomy na 4wlaczniki.
Takie jak te http://alleg(...)439.html Bardziej mi chodzi o te panele co wlaczniki sie w nie wklada Czy w STW kupie jeszcze takie wlaczniki i panele??? Czy na szrocie trzeba szukac??? Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
Może zadam dziwne pytanie, ale na Allegro nie możesz kupić? Bez wychodzenia z domu w taką pluchę możesz je nabyć.
|
|
|
|
|
Bardziej chodzi mi o te panele co wlaczniki sie wklada a ich nigdzie nie moge znalezc.
Moze wiecie gdzie sa szroty w okolicy co maluchy albo polonezy sa. Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
Dołączył: 10 Paź 2011r. Skąd: okolice Stalowej Wol Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Podjedź na szrot na Rzeczyce tam powinieneś to znaleźć;)
|
|
Dołączył: 12 Marz 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Powinny być w hurtowni Pama na Okulickiego.
|
|
|
|
|
do malucha bym znalazl licznik caly kompletny, jesli jestes zainteresowany napisz priv tylko ze licznik jest od eleganta za dobre piwo oddam jak znajde ;p
|
|
|
|
|
RNI_JEZOWE: Zapytaj w Polserwisie przy Ofiar Katynia. Tam mają części do Poloneza.
CYTAT (irkuck) Może zadam dziwne pytanie, ale na Allegro nie możesz kupić? Bez wychodzenia z domu w taką pluchę możesz je nabyć. Czasy kiedy na Allegro można było kupić coś tanio skończyły się już dawno. Dzisiaj bez łachy - nawet w sklepie w Stalowej - bez problemu kupisz rzeczy taniej niż na Allegro. Do tego przy droższych i większych przesyłkach odpada użeranie się z firmami kurierskimi i ciągnące się tygodniami reklamacje i nerwy, bo zazwyczaj niszczą przesyłki w transporcie. |
|
|
|
|
CYTAT do malucha bym znalazl licznik caly kompletny, jesli jestes zainteresowany napisz priv tylko ze licznik jest od eleganta za dobre piwo oddam jak znajde ;p Od eleganta nie beda, (w elegancie sa inne wlaczniki) to maja byc od starego fiata 126P albo poloneza. Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
RNI na szrocie w agatówce leży deska z Fla, a przynajmniej rok temu leżała.
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Jakies 2 miechy temu widzialem kilka maluchów na jeziorku. Podjedz i zapytaj.
|
|
|
|
|
mam to wszystko jak chcesz
|
|
|
|
|
TOMPOL to potrzebne mi sa te 2panele pionowe na dwa wlaczniki(takie panele sa w polonezie) i jeden panel poziomy na cztery wlaczniki (takie sa w starym fiacie 126P z lat 80tych
Do tego 2 wlaczniki do swiatel 1 wlacznik do wycieraczki tylnej 1 wlacznik do awaryjnych 2 wlaczniki do halegenow (przod tyl albo do przodu lub do tylu. Jaka cena by Cie interesowala???? W passacie bede instalacje elektryczna robil. Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
tak dokladnie mam ramki z poldka i mam z fiata 126
oraz potrzebne przelaczniki tez z poldka tylko ze do swiatel znalazlem tylko jeden ale jeszcze popatrze 40zl za wszystko? |
|
|
|
|
Oki zgadzam sie.
Co do tranzakcji podesle brata bo mnie niema w pl. Napisz jeszcze gdzie to dojechac. Jaka miejscowosc. mozesz napisac na priw Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|