|
|
|
Witam zblizaja sie urodziny mojej dziewczyny. Chce zabrać ją na miłą kolację, oboje lubimy dobra kuchnie. Jeśli znacie miejsce o unikalnej atmosferze i romantycznym klimacie CZEKAM NA WASZE PROPOZYCJE ps. zostalo mi tylko 5 dni.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Polecam Ravioli !
pozdrawiam |
|
|
|
|
CYTAT Witam zblizaja sie urodziny mojej dziewczyny. Chce zabrać ją na miłą kolację, oboje lubimy dobra kuchnie. Jeśli znacie miejsce o unikalnej atmosferze i romantycznym klimacie CZEKAM NA WASZE PROPOZYCJE ps. zostalo mi tylko 5 dni. W Nisku gospoda Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
CYTAT jeś znacie miejsce o unikalnej atmosferze Mówisz masz: Rawiolka, Kaprys, Piwniczanka - najlesze najsmaczniejsze jadło w mieście A-Z, Orzech, Piwosz za Justyną, Altanka koło policji, i knajpka koło przystanku na Ozecie. Bardziej unikalnych lokali w mieście nie znam. Czym różni się parlamentarzysta od dziwki? Dziwka jak dostanie pieniądze to spełnia życzenia klienta. |
|
|
|
|
w ravioli bym nic nie zjadl... miales okazje robic tam remont i swoje widzialem...fe, W piwniczce jedzenie spoko ale jak sie zejdzie towarzystwo z "góry" wiecznie nazekajce na nawal pracy to juz nie jest tak milo
CYTAT knajpka koło przystanku na Ozecie. do zakupionej flachy wielki ogoras gratis prosto ze sloika sam wybierasz
|
|
|
|
|
Jest jeszcze jeden lokal (przynajmniej niedawno był), w którym to stołuje się sama szlachta.
W MZK na podleśnej w piwnicy. Schabowe, pierożki, mielone itp. Minus taki że trzeba czekać z 15 min, bo wszystko robione na bieżąco, nic podgrzewanego. Ceny śmiesznie niskie Czym różni się parlamentarzysta od dziwki? Dziwka jak dostanie pieniądze to spełnia życzenia klienta. |
|
|
|
|
ja polecam restauracje AZYL na porebach zaraz obok kosciola opatrrznosci bozej wspaniale jedzenie i mila atmosfera
|
|
|
|
|
CYTAT Witam zblizaja sie urodziny mojej dziewczyny. Chce zabrać ją na miłą kolację, oboje lubimy dobra kuchnie. Jeśli znacie miejsce o unikalnej atmosferze i romantycznym klimacie CZEKAM NA WASZE PROPOZYCJE ps. zostalo mi tylko 5 dni. a ja Ci bardzo polecam Restauracja MammaMia ul. KEN 12/2 napewno sie spodoba ;) |
|
|
|
|
a moze cleopatra w CP, mi sie tam podoba
|
|
|
|
|
Kolego tylko i wyłącznie w Nisku Gospoda Jedyny lokal gdzie można spokojnie i romantycznie spędzić wieczór - przy miłej atmosferze i w miłym klimacie. Jedzenie bardzo dobre, wystrój lokalu bardzo przytulny, polecam
|
|
|
|
|
GOSPODA NISKO -popieram -a i pokoik się pewnie znajdzie jak bedzie potrzeba POLENIUCHOWANIA-
|
|