|
|
|
ul Przemyslowa
|
|
|
|
|
|
|
|
~~nie burak | |
|
|
czy jest w STW i RNI czy LKR kierowca LKW ktury nie pracowal u Buraka i beret ma nie zryty??
|
|
|
~~skrzatowy | |
|
|
Chyba nie ma takich
|
|
|
~~buraczany | |
|
|
dzwni kierowca do Buraka ze zaladowali mu duży kumbajn i pod wiadukt sie nie zmieści w sluchawce slyszy glos szefa przeżegnaj sie i jedz
|
|
|
~~~~ | |
|
|
I co gadała?
|
|
|
~~~~ | |
|
|
No zaraz zaraz ja się na to nie zgadzam
|
|
|
~~nieburak | |
|
|
dziecko rolniku rencisto rozmowa bisnesmena ze stalowyj ze pracownikami
|
|
|
~~młody | |
|
|
a może jednak ktoś coś powie jak tam naprawdę jest bo chciał bym tam pójść do pracy
|
|
|
~~młody | |
|
|
no widzę że wszyscy tutaj tylko się wypowiadają bo coś gdzieś tam usłyszeli a konkretów tak naprawdę nikt nie zna takie powiedzonka to i ja słyszałem ale to jeszcze nic nie znaczy może tam nie jest tak źle,ale nikt nic konkretnego jeszcze nie napisał.POZDR
|
|
|
~~łuki | |
|
|
no i co widze że juz nikt nie ma nic do powiedzenia wygadani to wy jesteście ale wtedy kiedy nie trzeba
|
|
|
~~zawsze | |
|
|
ogolnie na tym forum jest tak ze nie wazne o co czlowiek sie spyta od razu wszyscy sa na nie! czy zapyta sie o sklep, fryzjera, dziwki czy firme transportowa, wszyscy zajmujacy sie tymi fachami to debile wiesniaki i frajerstwo.
nie chodzi mi o tytulowa firme ale o ogół. ogarnijcie sie.nie masz nic sensownego do napisania to nie pisz!!! wracajac do tematu ma ktos strone www tej firmy betrans?? |
|
|
~~jabycwielki | |
|
|
zawsze- a ty w jakim fachu siedzisz??
odp na twoje pytanie w sprawie strony www. 1 - jest w ogole taka?? 2 - pytales sie Pana google? a moze masz takiego lenia ze czekasz az ktos za ciebie znajdzie i poda ci na tacy? Proponuje zebys zamiast wypisywac glupoty na forum wlaczyl myslenie.umiesz?? |
|
|
|
|
|
a ja sie pytam "Gdzie wtedy rodzice byli" tych co ten temat odgrzali
|
|