|
|
|
Nie spotkałam się jeszcze z sytuacją gdzie szybciej niż weszłam chciałam stamtąd wyjść. Wystarczyła chwila na wypełnienie kuponu i puszczenie go, a cała przeszłam smrodem papierosów. Nie spodziewałam się, że są kolektury dla palaczy. Poza tym Pani pracująca tam jest bardzo niesympatyczna. Może zły dzień, nie wiem..
Czemu w Stalowej, w niektórych miejscach nie dbaja o klientów? Czy to takie trudne? Czy, aż tak im nie zależy? |
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 30 Sty 2009r. Skąd: stalowowolunia Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Nie spotkałam się jeszcze z sytuacją gdzie szybciej niż weszłam chciałam stamtąd wyjść. Wystarczyła chwila na wypełnienie kuponu i puszczenie go, a cała przeszłam smrodem papierosów. Nie spodziewałam się, że są kolektury dla palaczy. Poza tym Pani pracująca tam jest bardzo niesympatyczna. Może zły dzień, nie wiem.. Czemu w Stalowej, w niektórych miejscach nie dbaja o klientów? Czy to takie trudne? Czy, aż tak im nie zależy? Chyba masz na myśli totka na Czarnieckiego. Facet - właściciel musi mieć chyba ksywę Kopciuszek Wali tam fajami jak z popielniczki |
|
|
|
|
a Kopciuszek to przypadkiem nie był panienką ?
|
|
|
|
|
@k-bix przejdź sie do kolektury na Popiełuszki (obok Słoneczka) to zrozumiesz o co chodzi
|
|
|
|
|
Czasem zaglądałem do kolektury na Popiełuszki i faktycznie, pani która tam siedzi jest strasznie gburowata i pali szlugi w środku, pan z Czarneckiego kiedyś obsługiwał mnie bez wydania z siebie żadnego odgłosu, kupowałem gazetę, puszczałem lotto nawet na pytanie ile płacę nie usłyszałem odpowiedzi, dobrze że na kasie wyskoczyła suma. Szkoda słów
|
|
|
|
|
To fakt , że w kolekturze na Czarneckiego ciężko usłyszeć odpowiedź na "dzień dobry" bądź "dziękuje".
|
|