|
|
|
Witajcie
Potrzebuje kogoś, kto pracuje w branży transportowej i zna się na cenach (zakup tira), jeśli jest ktoś taki i się na tym zna może doradzić proszę o kontakt. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ogólnopolskie zagłębie handlarzy ciągnikami siodłowymi jest w Kotowej Woli. Tam się dowiesz co jak i ile.
Czym różni się parlamentarzysta od dziwki? Dziwka jak dostanie pieniądze to spełnia życzenia klienta. |
|
|
|
|
Dokładnie jak wyżej
|
|
|
|
|
CYTAT Ogólnopolskie zagłębie handlarzy ciągnikami siodłowymi jest w Kotowej Woli. Tam się dowiesz co jak i ile. Chodzi mi o całkiem nowe. |
|
|
|
|
Poszukaj na googlach fora truckerskie. Masz np forum polski trucker, jest mlody trucker i wiele innych. Zaloguj sie i tam popytaj, wsrod tych, ktorzy na codzien maja doczynienia z ciezarowkami. |
|
|
|
|
Z tego co JA wiem to:
Z przodu gwiazda, ch.j nie jazda, Jedziesz Manem jesteś panem DAF - dojedziesz ale fuksem Gdy na Renaulcie jest tabliczka TIR to Trasa I Remont A ze Scanią jak ze Scanią ch.j nie praca proszę panią Czym różni się parlamentarzysta od dziwki? Dziwka jak dostanie pieniądze to spełnia życzenia klienta. |
|
|
|
|
Wysłałem wiadomość na pocztę prywatną. Myślę, że problem zostanie rozwiązany, a samochód szybko zacznie na siebie zarabiać.
|
|
|
|
|
CYTAT Wysłałem wiadomość na pocztę prywatną. Myślę, że problem zostanie rozwiązany, a samochód szybko zacznie na siebie zarabiać. Dzięki ;-) |
|
|
|
|
CYTAT Z tego co JA wiem to: Z przodu gwiazda, ch.j nie jazda, Jedziesz Manem jesteś panem DAF - dojedziesz ale fuksem Gdy na Renaulcie jest tabliczka TIR to Trasa I Remont A ze Scanią jak ze Scanią ch.j nie praca proszę panią Widać kolega po Uniwersytecie parkingowym. Stalowianka91 wysłałem PW - jak cos to odezwij sie. |
|
|
|
|
jak juz to tylko VOLVO
|
|
|
|
|
|
|