|
|
|
Co sądzicie o panu Czesławie Krzysztofowi Obarze i Jego działaniach?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Których działaniach?
|
|
|
|
|
Postawienie krzyża na swojej posesji w hołdzie ofiarom religii
|
|
|
|
|
Szczytne.
|
|
|
|
|
Sam jestes szczytny.Postawił replike krzyza z młodynia i mysli ze błyszczy kto wogole stawia krzyż na swoim podworku przed domem to chore jakies jest do lekarza powinien pujsc.Za niedłgo to sobie kosciół swoj wybuduje zamiast domu i załozy własna religie.
|
|
|
|
|
Raczej "pójść"
Jestem Kobietą niczyjego serca...za silna by być z kimś, za słaba by być samą, za wybredna by brać to co od ręki mi dają... |
|
|
|
|
Aga21,masz racje,też tak mi się wydaje że chce coś załoźyć
|
|
|
|
|
Sam jestes szczytny.Postawił replike krzyza z młodynia i mysli ze błyszczy kto wogole stawia krzyż na swoim podworku przed domem to chore jakies jest do lekarza powinien pujsc.Za niedłgo to sobie kosciół swoj wybuduje zamiast domu i załozy własna religie.
kazda religia tak powstawala. miala swoich krytykow i zwolennikow, a Ty myslalas ze chrzescijanstwo mialo z miejsca 2 miliony wyznawcow?? ....kropla drazy skale.... |
|
|
|
|
CYTAT Sam jestes szczytny. Dziękuję. A Ty jesteś bardzo miła. Pozdrawiam |
|
|
|
|
CYTAT moryc Postawienie krzyża na swojej posesji w hołdzie ofiarom religii lepiej postawic na swojej niz na czyjejs bez zgody tak jak to zrobiono na kokoszej gorce Jak dla mnie to moze sobie i zlote gory miec, wkoncu to jego prywatna posesa i niech robi co chce |
|
|
|
|
CYTAT Co sądzicie o panu Czesławie Krzysztofowi Obarze i Jego działaniach? Osobiście sądzę, że gościu ma problemy natury egzystencjalnej lub przechodzi okres przekwitania (chyba andropauza się to nazywa). Próbuje zwrócić na siebie uwagę. Coś w rodzaju Palikota. Znalazł sobie kontrowersyjny temat i szuka poklasku. Zaraz będzie chciał startować w wyborach a teraz szuka już elektoratu. Wcale bym się nie zdziwił gdyby osoba zakładająca ten wątek była z nim silnie związana, przecież nie podejrzewamy żeby Pan Obara sam o sobie pisał posty w trzeciej osobie Pozdrawiam Pana Czesława i proponuję postawić ołtarzyk w salonie lub zrobi Grób Pański w ogródku. |
|