|
|
|
Witam, zainteresowała mnie pewna mogiła i mam do was pytanie znacie jakieś informacje na jej temat kto dokładnie tam leży czy miała dzieci, jak miały na imię. Interesuje wszystko co jest związane z ta mogiła, z góry dzięku
link do zdjęcia mogiły http://www.polsk(...)&cinki=1 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hej zgłos sie do proboaszcza zRozwadowa moze on ci udzieli informacji
|
|
|
|
|
CYTAT Hej zgłos sie do proboaszcza zRozwadowa moze on ci udzieli informacji Napisałem maile, ale jeszcze nie mam odpowiedzi |
|
|
|
|
Chcesz wykupić to miejsce? strasznie długo juz stoi, z tego co wiem, to po 20 latach grób może być usunięty. Jeżeli na to liczysz to możesz mieć duże szanse
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Hej zgłos sie do proboaszcza zRozwadowa moze on ci udzieli informacji Napisałem maile, ale jeszcze nie mam odpowiedzi To mozesz długo czekac bo z tego co wiem to najlepirj wszystkiem z nim załatwiac osobiscie |
|
|
|
|
CYTAT Chcesz wykupić to miejsce? strasznie długo juz stoi, z tego co wiem, to po 20 latach grób może być usunięty. Jeżeli na to liczysz to możesz mieć duże szanse Nie mam zamiaru wykupić tego miejsca, prawdo podobnie tam leży moja praprababka ale nie jestem w 100% pewny bo nie znam jej imienia i dokładnej daty śmierci tylko nazwisko się zgadza z tego co się w rodzinie pytałem moja praprababka mogła mieć na imię Józefa. Dlatego zapytałem się na forum czy ktoś się orientuje |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Hej zgłos sie do proboaszcza zRozwadowa moze on ci udzieli informacji Napisałem maile, ale jeszcze nie mam odpowiedzi To mozesz długo czekac bo z tego co wiem to najlepirj wszystkiem z nim załatwiac osobiscie Rozumie cie, ze będę długo musiał czekać lecz nie mieszkam w Stalowej Woli i osobista wizyta jest związana z podrożą i to nie krótką. |
|
|
|
|
CYTAT Chcesz wykupić to miejsce? strasznie długo juz stoi, z tego co wiem, to po 20 latach grób może być usunięty. Jeżeli na to liczysz to możesz mieć duże szanse nie chce wykupywać miejsca chce się dowiedzieć jakiś konkretnych informacji na temat tej mogiły i osoby która tam jest pochowana |
|
|
|
|
CYTAT Hej zgłos sie do proboaszcza zRozwadowa moze on ci udzieli informacji dostałem jedna odpowiedz ale nic konkretnego, mnie bardziej interesuje osoba która leży w tym grobie możne ktoś coś wie lub o jej rodzinie |
|