|
|
|
witam, czy ktoś się orientuje czy i o której w sobotę dojadę busem ze Stalowej do Warszawy? w necie na stronie jedynie polbusa coś znalazłem a tak dupa....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
8.00 Poltrans z Okulickiego
14:30 Poltrans z Okulickiego Tak to tylko pks-y chyba, ale Poltrans jedzie szybciej. Pozdrawiam |
|
Dołączył: 27 Maja 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Wygodniej i szybciej samochodem osobowym np. tu za 26 zł :
http://www.blablacar.pl/podroz-stalowa-wola-janki-9439349 |
|
|
|
|
CYTAT 8.00 Poltrans z Okulickiego 14:30 Poltrans z Okulickiego Tak to tylko pks-y chyba, ale Poltrans jedzie szybciej. Pozdrawiam dzięki |
|
|
|
|
jedź o 6:45 - w Wawie będziesz o 12 - koszt przejazdu 28 zł - bilet online - pksbilety.pl
http://stalowemiasto.pl/ogloszenia/stalowa_wola/ogloszenia.php?mode=pokaz_ogloszenie&id=123967 |
|
|
|
|
Stella a mam pytanie, bo apropo tej ceny biletu- 28 zl.
Przeczytalem tam cos takiego: * - Uwaga! Przedsprzedaż biletów na kursy prowadzona jest z przystanków krańcowych na dworcach autobusowych lub on-line za pośrednictwem www.pksbilety.pl. Sprzedaż biletów z przystanków pośrednich jest możliwa w wybrane dni tygodnia (on-line) lub bezpośrednio u kierowcy (nie dotyczy biletów promocyjnych) w dniu podróży w miarę wolnych miejsc. A krancowy z tego co widze w tym rozkladzie to jest Rzeszow- Warszawa. Czyli ta promocja nie obejmuje Stalowki? Prosze o odp bo ja tez sie wybieram do wawy ale w przyszly weekend i dobrze by bylo wiedziec od kogos kto juz z tej promocji korzystal. Ps. tu link https://pksbi(...)13-04-20 |
|
|
|
|
POLTRANS - moja opinia o tej firmie, do tej pory zupełnie dobra, właśnie się zmieniła na mega złą.
Właściciel firmy Poltrans Pan Paweł, z którym miałam właśnie nieprzyjemność rozmawiać przez telefon nie chciał dokonać mojej rezerwacji na przejazd, mimo że zadzwoniłam w godzinach podanych na stronie zgodnie z informacją że można zarezerwować bilet telefonicznie, rozmawiał cały czas podniesionym głosem i rzucił słuchawką w środku rozmowy. Zachowanie karygodne i bardzo nieprosesjonalne!!! To że nie chciał przyjąć rezerwacji tłumaczył faktem że ma dużo pustych, kiedy ludzie się nie zjawiają. Dziwi mnie to, bo zawsze kiedy jeździłam bus był zapełniony. Kazał zadzwonić przed odjazdem - to chyba kpina, jeśli komuś zależy żeby pojechać to nie będzie czekał do ostatniej chwili! Nigdy się z czymś takim nie spotkałam i żałuję że to miało miejsce. Mogłam nie dzwonić i wybrać np. PKS. |
|
|
|
|
Polecam polskiego busa. Tylko kwestia dojechania do rzeszowa badz sandomierza. Bilety tanie jesli kupisz odpowiednio wczesnie. Ostatecznie pks tez nie najgorzej wypada. Ale najfajniej i najwygodniej to jednak jest w pkp
|
|