|
|
|
gdzie w Stalowej kupie kijki i za ile?? proszę o pomoc
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie wiem za ile i gdzie, ale pamiętam w kiepskich jak Boczek szedł z kijkam, na co Ferdek: " Panie, a gdzie masz Pan kur_wa narty ?!" he
|
|
|
|
|
CYTAT Nie wiem za ile i gdzie, ale pamiętam w kiepskich jak Boczek szedł z kijkam, na co Ferdek: " Panie, a gdzie masz Pan kur_wa narty ?!" Dokładnie to samo sobie myślę za każdym razem jak widzę "Nordic" Walker'ów. Nie to, żebym miał coś do aktywnego spędzania czasu, ale dajcie spokój... zrobiła się na to moda, a i tak 90% ludzi nie wie jak tego używać i wszystko sprowadza się do chodzenia i majtania tymi kijami. No ale na temat - myślę, że możesz spytać w Maratonie, bo mają chyba największy wybór artykułów sportowych w Stalowej Woli, może akurat będą mieli kijki. Aczkolwiek najbardziej opłacało by Ci się na allegro - na pewno największy wybór i ceny też nie będą wygórowane. Pozdrawiam |
|
|
|
|
a moim zdaniem jest to bardzo fajna forma aktywności fizycznej, przynajmniej ludzie się ruszają i to zarówno nogami jak i rękami, jakby nie było nie każdy ma takie zdrowie, zebgy od razu biegać
|
|
|
|
|
a czy ktoś ma pojecie gdzie można się nauczyć poprawnie "chodzić" ? czy są instruktorzy których można wynając na np godzine zajęć ?
|
|
|
|
|
Ja wszedłem na YouTube tam dokladnie można zobaczyś na czym to polega poczawszy od ustawienia dlugości kijka,skonczywszy na technice poruszania się.
|
|
|
|
|
Witam. Na MOSIR są zajęcia w soboty o 12.00, koszt 5-6 zł za ok. 1,5 godz. Możliwe są zajęcia indywidualne, ale ceny nie znam, można zapytać panią instrunktorkę.
|
|