NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Szukam ... »
Blok silnika v8 vr6 itp zepsuty ,
Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 14 Kwie 2013r. 21:01  
Witam nie ma ktoś na zbyciu jakiś ciekawy blok silnika typu v8/v6/vr6 itp, chciałem sobie zrobić z tego stolik, dogadamy się co do zapłaty umiech

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 14 Kwie 2013r. 21:01  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 14 Kwie 2013r. 22:34  
Uuu... Chyba ciężko będzie coś znaleźć. Cóż, v8 nawet teraz nie są zbyt popularne, a kiedyś to już zupełna egzotyka.

Życzę powodzenia tak czy siak, ale chyba VR6 to niezbyt dobry pomysł - niezbyt duży kąt rozwarcia sprawia, że to blok pomiędzy V i rzędówką, więc na stolik chyba zbyt kompaktowy?

A psychopath is better than no path
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 14 Kwie 2013r. 22:44  
CYTAT
Witam nie ma ktoś na zbyciu jakiś ciekawy blok silnika typu v8/v6/vr6 itp, chciałem sobie zrobić z tego stolik, dogadamy się co do zapłaty umiech

Też mam taki pomysł na przyszłośc, widziałem w studiu Top Geara - super sprawa.

Najlepiej szukaj czegoś na allegro albo przeszukuj szroty, w Nowosielcu na podwórku jest jakiś pseudokomis, koleś ma też jakieś rozbitki i prawie wszystko typowo amerykańskie - może on coś będzie wiedział.

"Demokracja jest wtedy, gdy dwa wilki i owca głosują, co zjeść na obiad. Wolność jest wtedy, gdy uzbrojona po zęby owca może się bronić przed demokratycznie podjętą decyzją." Benjamin Franklin
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 14 Kwie 2013r. 23:10  
Ja mam uszkodzoną skrzynie biegów od Vento - może być jako "nakastlik" smiech2, stolik pod laptopa itp. 5 biegów , okazja!

Prywatna wiadomość 

NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Szukam ... »