|
|
|
Witam nie ma ktoś na zbyciu jakiś ciekawy blok silnika typu v8/v6/vr6 itp, chciałem sobie zrobić z tego stolik, dogadamy się co do zapłaty
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Uuu... Chyba ciężko będzie coś znaleźć. Cóż, v8 nawet teraz nie są zbyt popularne, a kiedyś to już zupełna egzotyka.
Życzę powodzenia tak czy siak, ale chyba VR6 to niezbyt dobry pomysł - niezbyt duży kąt rozwarcia sprawia, że to blok pomiędzy V i rzędówką, więc na stolik chyba zbyt kompaktowy? A psychopath is better than no path |
|
|
|
|
CYTAT Witam nie ma ktoś na zbyciu jakiś ciekawy blok silnika typu v8/v6/vr6 itp, chciałem sobie zrobić z tego stolik, dogadamy się co do zapłaty Też mam taki pomysł na przyszłośc, widziałem w studiu Top Geara - super sprawa. Najlepiej szukaj czegoś na allegro albo przeszukuj szroty, w Nowosielcu na podwórku jest jakiś pseudokomis, koleś ma też jakieś rozbitki i prawie wszystko typowo amerykańskie - może on coś będzie wiedział. "Demokracja jest wtedy, gdy dwa wilki i owca głosują, co zjeść na obiad. Wolność jest wtedy, gdy uzbrojona po zęby owca może się bronić przed demokratycznie podjętą decyzją." Benjamin Franklin |
|
|
|
|
Ja mam uszkodzoną skrzynie biegów od Vento - może być jako "nakastlik" , stolik pod laptopa itp. 5 biegów , okazja!
|
|