|
|
|
WIECIE cos nowego o tym makabrycznym wydarzeniu????
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Offtop nr 1:
Nie uważasz, że tytuł tematu rozmija się trochę z treścią? Dla przybliżenia - najwyraźniej jesteś przekonana, że: "Co sadzicie o zabojstwie w NISKU" = "WIECIE cos nowego o tym makabrycznym wydarzeniu?" To sądzicie czy wiecie? Bo to nie jest to samo... Offtop nr 2: Zastanawia mnie jeszcze jedna rzecz - mianowicie skąd u ludzi taka ciekawość? Nikt pewnie ofiarą za życia się nie interesował, ale jak wydarzyła się zbrodnia, to nagle sami zainteresowani. Chleba i igrzysk... Odpowiedź na temat: A ja sądzę, że nic o tym nie wiem. Ewentualnie nie wiem czy coś sądzę. |
|
Dołączył: 12 Kwie 2013r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Zastanawia mnie jeszcze jedna rzecz - mianowicie skąd u ludzi taka ciekawość? Nikt pewnie ofiarą za życia się nie interesował, ale jak wydarzyła się zbrodnia, to nagle sami zainteresowani. Chleba i igrzysk... ludzie z natury są ciekawi.. zwłaszcza jak ktoś komuś przerywa życie tak gwałtownie,, Przestań ironizować i się wymądrzać tutaj to tylko plotki można usłyszeć. |
|
|
|
|
CYTAT Przestań ironizować i się wymądrzać Bo? Zbijesz mnie? Poza tym ironizowanie - owszem, zdarza się. Często nawet jestem cyniczny, złośliwy, łapię za słówka... ale i tak wolę to, niż wszechotaczającą nas głupotę. Zresztą, ta powiedzmy "ciekawość", to popularna przypadłość w naszym kraju. Jeśli człowiek nie ma ciekawego życia, to wtyka nos w cudze... Czekam tylko na post Florkaxxx czy jak mu tam było, naczelnego detektywa z ramienia PO na tym forum |
|
|
|
|
podział frakcjami też tu jest?
|
|
|
|
|
CYTAT podział frakcjami też tu jest? Nie wiem, nie oceniam samego PO - zwłaszcza w tematach niepolitycznych - chociaż fakt, w co drugim temacie (np. ukradli mi rower) znajdziesz frazę "To wina Tuska!". W moim wykonaniu była to ironia dotycząca jegomościa o nick-u Florekxx szukającego sensacji i przy każdej okazji wspominającego, że jest "umiarkowanym liberałem popierającym PO". |
|
|
|
|
Co ja sądzę? Sądzę, że była to (mam nadzieję) nieudana próba zabójstwa. Ludzie od zarania dziejów spychali się ze skał, tłukli się pałami, maczugami, aż w końcu zaczęli do siebie strzelać. Żadna sensacja. Nie widzę powodu do rozkminy, temat stworzony bardziej dla domysłów i stworzenia sensacji poprzez ploteczki
A Florka zostawcie w spokoju. Nigdy nie znajdziecie się na tak wysokim poziomie jak on. Na poziomie high flexibility. Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. |
|
|
|
|
CYTAT Na poziomie high flexibility. lubjje to! ;] a tak nawiasem mówiąc czyja to jest właśnie wina?? zbirów wszystkich pod trybunał, po kolei od poczęcia czczonego w tej szer.geograf. boga do teraz! trybunał powinien być sprawiedliwy choć prawde może znać tylko z pomówień.. Często sąd jest ślepy! |
|
|
|
|
CYTAT Na poziomie high flexibility. |
|