|
|
|
CYTAT Marka - każda* byle z pewnego źródła (okazje są dla sprzedających) Ja polecam wyborową (u mnie się sprawdziła) *-poniżej pewnej granicy nie warto schodzić Co do lości 0.5l na głowę wystarczy** z poprawinami. Ale że wódka się nie psuje i przy większej ilości wychodzi taniej spokojnie skrzyneczkę można kupić więcej. **-w zimę na weselu to może wypiję 0,75 i jest ok. W lato ludzie mniej piją wódki!!! CO do miejsca gdzie kupić tanio. Polecam sklep U WUJA (budynek ARKA) - dostałem najlepszą cenę. Kiedy kupowałeś i w jakiej cenie był stock ? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT My mielismy stock\'a , liczylismy 0,5 na glowe (w lato) wystarczyło a nawet kartonik został. Najlepsza cene dali nam w swiecie alkoholi na C4. jak cena Stocka? |
|
|
|
|
Na Polmosie w hurtowni na górce mają stocka 0.5 po 20.60 pln
|
|
|
|
|
19 z haczykiem, rok temu jak szukalismy to tam bylo najtaniej. Dostalismy kilka szklanek na piwo gratis
|
|
|
|
|
Dlaczego ograniczacie się tylko do Stw? Wesele to dość spory wydatek i jeśli można na czymkolwiek zaoszczedzic dlaczego nie? Wystarczy dobrze poszukać chociażby na necie i wyskoczy opór hurtowni z cenami znacznie rozniacymi sie od tych naszych;>
Stock -19,05 to cena jaka usłyszałam. Załóżmy że potrzebujecie 150 butelek. 150*19,05=2857,50zł Tyle zaplace ja Natomiast Wy- 150*20,60= 3090zł Roznica 232,50zł- za taka kase dla relaxu dzien przed slubem spedze na zabiegach relaksujacych Chociazby |
|
Dołączył: 30 Maja 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Ceny wódek tez sie zmieniaja dosyc czesto i trezba byc na bierząco z cenami. A Stock od "palikota " i tak nie jest zbyt dobry , ale stal sie bardzo modny wsród weselników.(jak kiedyś spodnie PYRAMIDY)
www |
|
|
|
|
My mieliśmy Victory 0,7 i goście byli zadowoleni
|
|
|
|
|
hejpomyślcie sobie też o fontannie alkoholowej, byłam na weselu i spotkałam sie z czymś takim, ale to fajne, wszystkim się podobałoi zrobiło wrażenie na gościach wejdzcie sobie na tego linka http://www.sumowisko.pl/fontanny
|
|
|
|
|
Fontanna jak już to czekoladowa.
Komu by się chciało biegać tak i napełniać kieliszki. Nie ma jak butelka dobrze zmrożona |
|
|
|
|
panowie i panie jeśli wódka to tylko FINLANDIA
|
|
|
|
|
Polecam wódkę na którą sam sie zdecydowałem i której prawdopodobnie jeszcze nie ma w sklepach, a mianowicie nowa seria Bols Platinum. Mi udało się kupić w Rzeszowie na Lubelskiej w hurtowni - 19,50zł za 0,5l.
|
|
|
|
|
A co myślicie o Maximusie?
Z tego co pamiętam to dobra wódka była;P Do piątku w promocji- 18,68 za 0,5 |
|
|
|
|
CYTAT panowie i panie jeśli wódka to tylko FINLANDIA Jak się nie piło niczego innego oprócz polskiej siary to może i komuś niewiele lepsza Finlandia posmakuje zielonazaba - bierz Maximusa, jeden pies czy to będzie wyborowa, czy maximus, stock czy tadeusz itp. Smakowo lipa jak każda z wymienionych, ale marka znana od lat, więc goście weselni na pewno nie będą narzekać. |
|
|
|
|
U nas goście nie będą wybrzydzać, wypiją co postawimy No i oprócz wódki będzie też wino.
|
|
|
|
|
aaa my początkowo planowaliśmy tylko wódeczkę ale skusimy się również na winko, nie takie z górnej półki ale też nie bełt
Ale zupełnie nie wiem ile zakupić wina na wesele dla 120 osób? Wiadomo, że to schodzi w zdecydowanie mniejszej ilości niż wódeczka, która wręcz leje sie litrami ;) A propo wódki, zakupiliśmy 150 butelek na 120 osób, dobrze to rozplanowaliśmy? |
|
|
|
|
Liczbe kobiet podziel na pół i masz ilość win. Coraz więcej pań wybiera ten trunek
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
maximus się zepsuł Stock prestige w Biedronie 1 litr 37
|
|
|
|
|
CYTAT panowie i panie jeśli wódka to tylko FINLANDIA Potwierdzam. Szkoda że cenowo powala.Z drugiej strony jeśli kupuje się bzdety do ozdób(spinki,bukieciki itp.) za kilkanaście stówek,to nie warto oszczędzać na prestiżu. "Dynia"potem nie boli,a zawodowcy docenią.Oczywiście zawsze znajdą się malkontenci iż zbyt drogo.Ale na pierdółki typu kolor serwetek pod kolor sukienki panny młodej to już nie żal? Osobiście sugeruję wódkę o nazwie Husarska z czarną etykietą. Ma lekki posmak fenkułu czyli kopru włoskiego. Idzie jak nóż przez masło. I podobno ma własciwości wzmagające... Kup flaszkę,podaj koneserom do sprawdzenia.Mnie smakowała. Szukaj w Polmosie przy Niezłomnych za ok.20-22 za 0,5 l. Nie ma co oszczędzać kilka stówek,na imprezie która kosztuje kilkanaście tysięcy. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Ja co do winka..... ostatnio byłam na weselu gdzie młodzi oprócz wódki mieli winko ;) różnego rodzaju a to przez to ,że prócz swoich kilku butelek do zaproszeń był dodany bilecik z tekstem:
"Nasi Kochani Goście kwiatów nam nie przynoście wolimy dostać flaszeczkę wytrawnego wina będzie się cieszyć cała rodzina " ... z tego co widziałam goście i to nie liczni je pili (większość piła wódeczke) ...zapewne starczyło spokojnie tego ,które zamiast kwiatów dostali młodzi...Jak dla mnie pomysł był trafiony... " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
Proponuję kupić też piwo, u nas poszło dużo więcej piwa niż wina.
|
|
|
|
|
Ajj postraszyłeś mnie marines mówiąc że Maxiumus podupadł
Z tego co pamiętam Maximus zawsze prezentował sie ładnie a do tego fajnie smakował. Ale gdy odbierałam wódke od hurtowników przeraziła mnie swoim wyglądem, strasznie tandetna i wyglądająca "rusko" etykieta. Ale cóż zapłacone, klamka zapadła. Zdam relacje po imprezie jak sie owa wódeczka spisała A co do wina, dziekuje za podpowiedzi P.S. Nad piwkiem też sie zastanawiamy;) |
|
Dołączył: 28 Lip 2009r. Skąd: stalowa wola, nisko Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Zdecydowanie wyborowa cena przystepna, smak ok, no i stoi troche wyzej na polce niz inne tu wymienione.
Auto Ślub - Zawioze do ślubu pięknym nissanem altimą, oraz mitsubishi lancer kolory białe idealne na ślub. Konkurencyjne ceny! Zapraszam mazan85@poczta.onet.pl gg 8867405,priv |
|
|
|
|
Może sobie stać nawet na dachu Maybacha, ale co z tego jak to siara. Ludzie weźcie najpierw napijcie się prawdziwej porządnej wódki... Żyjemy w czasach kiedy gówienko sprzedaje się w złotym opakowaniu, a lud to kupi...
Oczywiście na wesele wyborowa pasuje, ale proszę... nie piszcie takich głupot, że to ma dobry smak i jest z wyższej półki... |
|
|
|
|
Dostaje dziesiątki maili z zapytaniem o miejsce, w którym można tanio kupić Finalndię.
Kochani, nie wiem. Znajomi kupowali w hurtowni w Rzeszowie za ok. 22 zł. Czasem można dorwać na jakiejś promocji w super/hipermarkecie za małe p[ieniądze, nie tak dawno widziałam w jednym z warszawskich marketów kolorową Finlandię 0,5 za 20 zł. Kiedys było naprawdę tanio w sklepach internetowych, ale nie wiem czy jeszcze takowe działają po ostatnich zmianach w ustawie. Wesele zwykle planuje sie dużo wcześniej, więc warto sprawdzać różne sklepowe promocje - Finlandia bywa na promocji i w Tesco i w Biedrze i nawet we Fracu. |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
CYTAT Wesele zwykle planuje sie dużo wcześniej, więc warto sprawdzać różne sklepowe promocje - Finlandia bywa na promocji i w Tesco i w Biedrze i nawet we Fracu. ... ja bym tam wcześniej odnośnie Finladii jak i każdej innej wódki próbowała ...wcześniej była dobra ..potem(chyba był zbyt na to) zrobili olewkę klienta poszli na ilość i nieźle się w smaku zepsuła...no ale teraz chyba degustacja(wspólna przez przyszłych małżonków) zostaje i kupno właśnie takowej partii(jaką oboje wybrali).....(moim zdaniem)... " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|