|
|
|
Witam.
Poszukuję opinii na temat z którego tartaku w okolicach Stalowej Woli warto brać drewno na więźbę dachową (i dlaczego akurat z tego). Biorę pod uwagę tartak w Przyszowie, Jastowicach oraz w Domostawie. |
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 3 Kwie 2013r. Skąd: Stalowa Wola (podkar Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Pw
abra-kadabra. |
|
|
|
|
ja też proszę na prv
|
|
|
|
|
CYTAT Pw Dziękuję pięknie. Sprawdź proszę jeszcze raz pw i jeśli możesz to odpisz ponownie Czy ktoś jeszcze może polecić albo odradzić któryś z tych tartaków? |
|
|
|
|
też jestem na etapie przymiarek do dachu i spece od dachówki polecają mi tartak w Przyszowie, osobiście brałam od nich deski, które chwalili budowlańcy
Uwielbiam dzieci!!! zwłaszcza te płci męskiej pomiędzy 20 a 40 rokiem życia |
|
|
|
|
prosze o jakies info na pw tez szukam drewna na dach i prosze o ceny
|
|
|
|
|
witam,probuję szukać w okolicy adresów tartaków, ale nic nie mogę znaleść prosze mi podać gdzie zlokalizowane są najbliższe tartaki lub miejsca gdzie kupię dobre drewno na dach i jeśli ktos posiada nr-y telefonów proszę to ważne dziękuję z góry
|
|
|
|
|
Ja z czystym sumieniem mogę Ci polecić tartak w Rudniku tam ma najlepszą więźbę dachową sama kupowałam , bardzo solidne i mocne wykonanie a nie jakieś tam droneczki
|
|
|
|
|
anullo - drewno czterostronnie strugane, komorowo suszone, ciśnieniowo impregnowane ? Jakie klasy wytrzymałości oferuje tartak ?
STOP gwałcicielom mechaniki ! Klucz dynamometryczny podstawowym narzędziem pracy. |
|
|
|
|
CYTAT anullo - drewno czterostronnie strugane, komorowo suszone, ciśnieniowo impregnowane ? Jakie klasy wytrzymałości oferuje tartak ? O,kurde balans... Ciebie też Syrenko interesuje zakup,czy tylko podbijasz poziom pytania? Wydawało mi sie,że drewno to drewno...a tu okazuje się,że potrzebna jest wiedza o ilości drewna w drewnie. Żartowałem. Pytaj np.w tartaku Habudy ul. Brandwicka. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Ja moge polecic w przyszowie lewandowskiego ma dobre ceny mozna sie z nim potargowac od reki material, w domostawie tez bralem troche materialu cenowo tez w miare ma wiekszy wybor cenowo podobnie jak w przyszowie, w jastkowicach sie nie orientuje.
Jesli chcesz wiezbe dachowa to wszedzie masz material taki sam zadz jaka cena za kubik wraz z trnsportem i po sprawie altanki,szafy,huśtawki,place zabaw,budy, meble ogrodowe - wyrobyzdrewna@poczta.onet.pl |
|
|
|
|
CYTAT Ja z czystym sumieniem mogę Ci polecić tartak w Rudniku tam ma najlepszą więźbę dachową sama kupowałam , bardzo solidne i mocne wykonanie a nie jakieś tam droneczki Solidne i mocne wykonanie ? jakoś nie mogę rozgryźć tych słów. Jastkowice, dobry materiał ale drogo - 0602 60 08 40. Przyszów, Domostawa podobne ceny. Jeżowe "Dach styl" najtańsze w okolicy i dobre. Ceny często się zmieniają, więc warto pytać. Dodam,że w standardzie nie warto zamawiać impregnowania. |
|
|
|
|
Witam
Ja zamawialem w tartaku w Górnie więźba z jodly dobre drzewo i nie drogo nie wiem jak teraz kosztuje, jedyna wada to trzeba transport sobie zalatwic lub dogadac z nimi i kogos poleca ja wiem ze placilem niedrogo za przywiezienie ale to bylo trzy lata temu teraz nie wiem ile co kosztuje. Najlepiej pojechac tam samemu i dogadac sie. |
|
Dołączył: 24 Maja 2013r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Tartak w Bojanowie - spoko gość, fajne ceny, transport gratis na czas...
|
|
|
|
|
CYTAT (syrena) anullo - drewno czterostronnie strugane, komorowo suszone, ciśnieniowo impregnowane ? Jakie klasy wytrzymałości oferuje tartak ? To na więźbę a nie na konstrukcje domu drewnianego. Nie przesadzasz? "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Drzewo impregnowane prozniowo jest tylko w kilku miejscach w PL. Nie ma nawet o czym gadac. Impregnacja gdziekolwiek w regionie pozostawia mieszane uczucia. Trzeba sie z tym pogodzic ze drzewo brane na miejscu nie bedzie "na 100 %"
Jesli ktos szuka to tartak jastkowice, domostaw, przyszow - mysle ze wszedzie podobna jakosc, moze delikatne roznice cenowe ale szału nie ma. |
|