~~kinomanka | |
|
|
ciekawa jestem czy powstanie cinema city albo multikino w tym miescie?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~kinoman | |
|
|
CYTAT ciekawa jestem czy powstanie cinema city albo multikino w tym miescie? tak będzie na białych domach w tunelu!!!premiera Bolka i Lolka ma byc na otwarciu!!!! |
|
|
~~kinoman | |
|
|
CYTAT ciekawa jestem czy powstanie cinema city albo multikino w tym miescie? Mamy dwa i nie ma kto do nich chodzić. I nie chodzi tu o repertuar.Jedno z nich obniżyło ceny biletów do coś ok.5 zł.emitując ambitne filmy już 2 razy w tygodniu.Po za tym nie długo nie będziemy mieć na opłaty.Kto tu zainwestuje? |
|
|
~~alain | |
|
|
Do kina ludzie jednak chodzą. Spektakularne, w miarę, wyniki np. we "Wrzosie" - "Świadectwo" - ponad siedem tysięcy widzów, "Madagaskar 2" - trzy tysiące widzów. Seanse po 5 zł? To nie załamywanie rąk, tylko próba prezentacji w mieście kina dobrego. Gdyby nie seanse "pod palmą" nie byłoby w Stalowej Woli szans na obejrzenie pewnych filmów (np. Once, Milarepa,wkrótce Polin, itp). "Palma", "Jarzębinka" to ukłon w kierunku widza, który wie co to jest kino. Tacy są w naszym mieście. A w przyszłości we "Wrzosie" są zaplanowane działania mające na celu unowocześnienie technologii kina.
|
|
|