|
![]() |
|
Tak wiec szukam adwokata.Sprawa jest związana z wyzwiskiem na forum.. Tak więc napisałem z głupa antysemicki komentarz i pozwali wszystkich komentujących "źle" ten artykuł. Podawajcie jakieś namiary bo jeszcze ani razy nie korzystałem z usług adwokata i nie znam żadnego dobrego
![]() |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Bo tak ciezko zrozumiec ze w sieci nic nie jest anonimowe to co sie napisze to jest sie odpowiedzialnym za to.
Skontaktuj sie z tymi co tez zostali pozwani i bierzcie wspolnego adwokata. A w takich sprawach ktory adwokat jest dobry to trzeba po kancelariach pojezdzic, przedstawic sprawe i co wtedy prawnik na to. Znajac zycie to na poczatku adwokat bedzie pieknie spiewal zeby tylko podpisac umowe a potem rob co chcesz. Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
![]() |
|
Dlaczego przed napisaniem glupiego, antysemickiego komentarza nie zapytales tutaj czy wypada obrazac blizniego? Teraz "z głupa" broń sie sam.
|
|
|
![]() |
|
mozna wiedziec jaki to niby portal , stronka byl bo nigdy nieslyszalem o takim czyms i zdaje mi sie to smieszne bo jak tos sie nieprzyzna to ciezko jest to udowodnic ,ze to akurat ta osoba pisala .
|
|
|
![]() |
|
No bo tak to jest. Malo kto wie do czego sluzy internet.
Bo zeby pisac komentarze pod czyims adresem to trzeba byc takim psyholem jak ja. ![]() Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|