|
|
|
Magness, Idiotyczne przepisy? A to Ty będziesz je ustalał i weryfikował? Prowadzisz daną działalność i obowiązują cie przepisy.
CYTAT Zgoda oczywiscie jest mnóstwo idiotycznych przepisów no ale jak są, trzeba je przestrzegać Szkoda ze pracownicy tego nie wiedzą... Szkoda? Przecież większość cwanych gap (pseudo pracodawców) właśnie tę nieznajomość wykorzystuje opowiadając i obiecując przyszłym pracownikom cuda na kiju. Nie raz na rozmowie słyszałem takie opowieści, że ogarniał mnie pusty śmiech. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Andrzejek ale oco sie czepiasz ? przeciez napisalem, ze przepisow trzeba przestrzegac a ze prywatnie sie z wiekszoscia nie zgadzam to chyba wolno mi no nie ?
Co do stwierdzenia: "Szkoda ze pracownicy tego nie wiedzą... " to chyba sie nie zrozumielismy... chodzilo mi oto ze pracownika tez obejmują pewne zasady i powinien sie do nich stosować tak jak i pracodawca oczywiście |
|