|
|
|
Witam. Szukam fryzjera dziecięcego w Stalowej Woli.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witam, odswieze.
Pytanie do mam, do jakiego fryzjera polecacie sie udac z 1,5rocznym dzentelmenem. Życzę powodzenia wszystkim Niech wam się farci Co by się nie działo Na pewno se poradzisz Spełniaj swe marzenia Użyj swojej wyobraźni Niech mocna wiara w siebie Do celu Cię prowadzi |
|
Dołączył: 12 Kwie 2012r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 80% |
|
|
|
Nie ma fryzjerow dzieciecych.ale kazdy salon f. Jest przystosowany tez dla dzieci.maja podstawki na fotele zeby dziecko wyzej siedzialo.ja z moim.chodzilam kolo pizzeri osemki.a teraz sam chodzi na centrum 4 oraz w okolicach hotelu hutnik.
|
|
|
|
|
wiem ze niema typowo dziecego fryzjera, ale nie kazdy fryzjer nadaje sie do sciecia wlosow o 1,5rocznego dziecka. Czasem fryzjetka ma problem zeby dobrze sciac wlosy osobie doroslej takze do dzieci tymbardziej sie nie nadaje.naszs pani fryzjer wyjechala ze stalowej takze szukam fryzjera/fryzjerki ktora potrafi sprostac zadaniu scieciu wlosow u 1,5r dziecka ktore nie koniecznie usiedzi w miejscu.
1,5Roczne dziecko siedzace na wyzszym siedzisku samemu.. kiepsko to widze. Życzę powodzenia wszystkim Niech wam się farci Co by się nie działo Na pewno se poradzisz Spełniaj swe marzenia Użyj swojej wyobraźni Niech mocna wiara w siebie Do celu Cię prowadzi |
|
Dołączył: 12 Kwie 2012r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 80% |
|
|
|
Musisz sama przetestowac i ocenic
|
|
|
|
|
Wielokrotnie widziałam jak fryzjerka, ktora w wiekszości strzyże panow, obsługuje także dzieci.
Jest to zaklad fryzjerski damsko-męski / dwie fryzjerki i dwa pomieszczenia/ w pawilonach /środkowy/ przy ul.Poniatowskiego. |
|
|
|
|
Ja mogę tylko napisać kogo nie polecam. Byłam z synkiem na Edukacji u fryzjera męskiego, koło zoologicznego. Pierwszy raz takie coś mnie spotkało, że baba mnie tak wkurzyła, że poprostu zabrałam dziecko z fotela i wyszłam.
Ostatecznie włoski ścięłam w salonie koło pasmanterii - pani była miła dla dziecka, zapytała jak ma na imię, trochę z nim pogadała, dziecko spokojnie przesiedziało 15 minut. Fryzurka ok. Cena 16zł. |
|
|
|
|
Na Metalowców Panie mają specjalny fotel z kierownicą, dla chłopczyka rewelacja
|
|
|
|
|
polecam panią Ewę Czaja z salonu madame, co prawda chodzę tam z córką, ale z dziewczynką dłużej schodzi
|
|