|
|
|
Spod carrefoura pod pocztę na poniatowskiego obok ciucholandu? Z tego numeru 191919. To chyba Taxi maxi czy jakoś tak...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
a mógłbyś to wyraźniej napisać bo nie wiem o co tu chodzi ?
|
|
|
|
|
CYTAT a mógłbyś to wyraźniej napisać bo nie wiem o co tu chodzi ? Ile zapłacę za taksówkę za trasę którą opisałam już wcześniej? Już jaśniej? |
|
|
|
|
mniej niż 12 pewnie ci nie policzą.
Chociaż już z pół roku nie jeździłem. |
|
|
|
|
Ile zapłacę za taxi? Ja rozumiem, że kto pyta nie błądzi ale chyba takie rzeczy wiedzą tylko kierowcy taxi, nie sądzę by w większości domów cennik usług taxi wisiał na lodówce? Cena zależy od długości trasy a kierowcy taxi mają swoje "skróty".
|
|
|
|
|
CYTAT Ile zapłacę za taxi? Ja rozumiem, że kto pyta nie błądzi ale chyba takie rzeczy wiedzą tylko kierowcy taxi, nie sądzę by w większości domów cennik usług taxi wisiał na lodówce? Cena zależy od długości trasy a kierowcy taxi mają swoje \"skróty\". Jak nie wiesz KONKRETNIE, to nie odpowiadaj. Ludzie jeżdżą taxi, więc wiedzą, dlatego pytam : ) |
|
|
|
|
Tak w STW ludzie się wprost "rozbijają" taxi, jeżdżą non stop, 3 razy dziennie. Faktycznie uzyskałaś odpowiedź na pytanie, ktoś jeden odpowiedział i to tak podając w przybliżeni, tyle to można samemu się domyślić.
|
|
|
|
|
10zł
|
|
|
|
|
niewazne15 zamów taxi, wsiądź, jedź i się przekonasz ile zapłacisz. Możesz też zadzwonić na dyspozytornię z takim pytaniem może udzielą Ci na nie odpowiedź (w co wątpię).
>><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
|
|
|
myślę ze z 12zl
|
|