|
|
|
Jaki polecacie prezent na podziękowanie rodzicom? Dodam, że nie interesuja mnie kwiaty, oraz kosze ze słodyczami
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
A za co chcesz dziękować? Wtedy jakoś prezent dobierzemy odpowiedni.
|
|
|
|
|
Na pewno najbardziej ucieszą się z piosenki "Cudownych rodziców mam"
|
|
Dołączył: 27 Maja 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
CYTAT Na pewno najbardziej ucieszą się z piosenki \"Cudownych rodziców mam\" Oczywiście wykonanej osobiście, najlepiej na balkonie z towarzyszeniem bałałajki |
|
|
|
|
Polecam coś co sama wymysliłam czyli kompilację zdjęć w pięknej oprawie. Odpowiednio dla rodziny pana młodego w kolaż wkleja się zdjęcia jedo rodziny - rodziców, dziadków, rodzeństwa. Analogicznie dla pani młodej a w środku ładne zdjęcie młodych. Przekaz jest taki, że nowa osoba zostaje włączona w "szeregi" rodziny. Moge na maila przesłać zdjęcie jak wygląda taki mój obraz dla rodziców a wiem też kto profesjonalnie wykona taki kolaż. Ewentualne pytania: lexy__(at)_op.pl
|
|
|
|
|
przestroqa ---> odczytaj wiadomość na PRIVIE
|
|
|
|
|
CYTAT A za co chcesz dziękować? Wtedy jakoś prezent dobierzemy odpowiedni. Moze za wychowanie nie przyszlo ci to do glowy xD A prezent to w sumie zalezy od twojego portfela choc moim zadniem geniusz tkwi w prostocie czyli faktycznie wasze zdjecia, jakis album pyknac czy cos Albo wyslac rodzicow na wycieczke jakis rejs np do szwecji czy cos wcale nie wychodzi tak drogo jak sie wydaje ALOHA :)) |
|
|
|
|
Bob - nie w tym sęk, że nie ma za co dziękować tylko zapytałem, za co on konkretnie chce dziękować. Nie zawsze podziękowanie komuś musi od razu wiązać się z popularnym elementem wesela.
|
|
|
|
|
fajnym prezentem -pamiątką dla rodziców jako upomimnek mogłoby być szkło z dedykacją wygrawerowaną albo z fajnym zdjęciem, widziałam duży wybór szkieł, np. z zegarkiem - od razu apsekt praktyczny, w sklepie z pucharami na KEN koło Mamma Mia, moja siostra robiła w tamtym roku takie fajne kostki 3d podświetlane ... zobacz tam koniecznie....
ja teraz będę zamawiać tam szkło ze zdjęciem na Komunię chrześnicy zamiast tradycyjnej kartki z życzeniami... polecam.. |
|
|
|
|
Jako podziękowanie /za tzw. całokształt/, ja i swat /jako ojcowie/ otrzymaliśmy po zegarku atlantic, a żona i swatowa - 500 zł bon na zakup złotej lub srebrnej biżuterii /jest taki sklep w Tesco/. Wszyscy z prezentów jesteśmy b. zadowoleni, ponieważ nosimy je na co dzień przy sobie /na sobie/, a to sprawia, że ten prezent - piękny gest naszych dzieci, nie pokrywa kurz zapomnienia, ale jest w ciągłym użyciu.
|
|
|
|
|
biżuteria, albo zegarki to prezenty na lata
|
|
|
|
|
karnet do SPA rewelacyjny prezent,moi byli zachwyceni i juz kilka kolezanek tez takie karnety dalo na podziekowanie wszyscy bardzo pochwalaja.My kupilismy w Rzeszowie,znajomi w Bukowinie tatrzanskiej .
|
|
|
|
|
U mnie było łatwo o prezenty
Tatusiowie, obaj palacze, więc dostali po pięknej zapalniczce Zippo o mamusie kwiaty i małą biżuterię. Wesele było skromne |
|