|
|
|
Witam, orientuje się ktoś gdzie w naszej okolicy można kupić dobre i fajne damskie ślubne buty?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
W większości salonów ślubnych są katalogi i można sobie zamówić jakie tylko się chcę przynajmniej w tym salonie co ja kupowałam suknie tak było.
Teraz ogólnie obudwie białe jest na topie w tym sezonie będzie królować biel na nogach więc jeśli chcesz mniej typowo ślubne to z pewnością w sklepach zbutami też coś znajdziesz a szczególnie w sieciówkach typu zara, mango, h&m i innych. |
|
|
|
|
Polecam buty w salonie sukien slubnych cinderella na okulickiego. Buty są ładne i bardzo wygodne. Naprawde warto i cena normalna
|
|
|
|
|
CYTAT Witam, orientuje się ktoś gdzie w naszej okolicy można kupić dobre i fajne damskie ślubne buty? Ostatnio jak bywałam na ślubach to zauważyłam, że dziewczyny nie kupują białych butów tylko np. beżowe a nawet różowe lub błękitne - do nich w tym kolorze mają jakieś dodatki szarfę, bukiet ślubny lub kwiatek we włosach - świetnie to wygląda i jest zaskakujące gdy młoda podniesie sukienkę. Dodatkowo ślubne buty są z reguły mało ładne i nie do użytku po ślubie. A takie można później spokojnie zakłądać. |
|
|
|
|
Zgadzam sie co do koloru botow ja rozwiez kupilam buty w kolorze malinowym i do tego bede miec szarfe malinowa i bukiet oraz pan mlody krawat w kolorze malinowym super to wyglada a buty mozna pozniej zalozyc gdzies a slubne to nie bardzo poniewaz nie do wszystkiego pasuja
|
|
Dołączył: 28 Lip 2009r. Skąd: stalowa wola, nisko Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
cinderella na okulickiego
Auto Ślub - Zawioze do ślubu pięknym nissanem altimą, oraz mitsubishi lancer kolory białe idealne na ślub. Konkurencyjne ceny! Zapraszam mazan85@poczta.onet.pl gg 8867405,priv |
|
|
|
|
Ja butów jescze nie mam, bo mój problem to rozmiar . Noszę 41 ( i trudno mi fajny fason znaleźć.
|
|
|
|
|
Do "Majka89" polecam stronę http://www.bialebuty.com.pl, sama zamawiałam przez tą stronę i naprawdę polcam, bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą, duży wybór i cena też przystępna.
|
|
|
|
|
Jerzeli chodzi o buty to tylko Ryłko tyle że w Stalowej sklepu z męskimi butami tej firmy brak - pozostaje http://www.rylko(...)a,8.html
|
|
|
|
|
Zakupiłam w Tbg, 165 zł-skórka
Z tym że ja zaszalałam i postawiłam na czerwień |
|
|
|
|
Ja butów przez neta nie chcę kupować.