|
|
|
Dlaczego ogromna reklama nad restauracją zachęca klientów do wejścia na piwko po 3.50zł,gdy w rzeczywistości kosztuje ono 5zł????
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dlatego, żeby nabierać ludzi. Według kelnerki już ponad 2 miesiące nie ma tej promocji. Też się dałem na to nabrać i więcej nie zagoszczę w tej restauracji
|
|
|
|
|
No 4.50-5 zl za piwo w restauracji to chyba norma.
A cena 3.50 to byla chyba promocja za male piwo Jak nie pijesz to nie masz problemu i piwo moze byc i po 10zeta Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
RNI ty masz jakies ciagoty masochistyczne ? lubisz jak Cie poja barachlem i jeszcze za syf placic krocie ... mhmmmm jak nic sodomaso... dla mnie te szczyny podawane w szynkach naszego grodu o smaku kwasu i kupy to cena 3,5 za szklanke to pardon ale i tak jest z kosmosu... [b][b]
|
|
|
|
|
wiesz piwa ja nie pije to dla mnie bez roznicy czy jest to piwo cz szczyny i po ile jest
Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
CYTAT wiesz piwa ja nie pije to dla mnie bez roznicy czy jest to piwo cz szczyny i po ile jest To po jakiego grzyba w ogóle zabierasz głos w temacie, który Cię nie dotyczy? |
|
|
|
|
Normalnie macie problem z tymi szczynami, bo na tablicy jest po 3.50 a w srodku jak kupujesz to juz po 5.
Jak zaplaciles i wydaje ci sie za drogo to drugi raz nie idziesz tam tylko znajdujesz inna piwialnie. Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
Ja akurat jako smakosz piwa nie pijam w ogóle szczyn knajpowych i wszystkim polecam taki zabieg. Po pierwsze zaniedbane instalacje, słabo czyszczone, po drugie tragiczne koncernowe piwa typu: żywiec, warka, lech, tyskie itp. To nie są piwa, to napoje piwopodobne, siara i szczyn.
Kupcie sobie lepiej ludzie w sklepie dobre piwo z małego browaru, gdzie używają jeszcze w ogóle chmielu do produkcji piwa i wypijcie sobie spokojnie w domu. |
|
|
|
|
CYTAT wiesz piwa ja nie pije to dla mnie bez roznicy czy jest to piwo cz szczyny i po ile jest Ale tu nie chodzi o cene piwa . Chodzi o to ,że jak jest napisane PROMOCJA na piwo z ceną 3,5 TO NIECH BEDZIE !!!!!!!!! a nie oszukuja ludzi i piszą bzdury na banerach . PS. Ja piwska też nie pijam . |
|
|
|
|
dziś będąc przy sitiparku zwrócił moją uwagę bazgroł 5 zł na banerze.... poprawili się ale schludnie to nie wygląda, wręcz przeciwnie!!! |
|