|
|
|
Był ktoś z forumowiczów na weselu gdzie grał zespół Extremal z Annopola? Bardzo proszę o opinie.
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 28 Lip 2009r. Skąd: stalowa wola, nisko Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
moge zespol polecic maja fajna wokalistke, na youtube jest kilka filmikow obejrzyj sobie
Auto Ślub - Zawioze do ślubu pięknym nissanem altimą, oraz mitsubishi lancer kolory białe idealne na ślub. Konkurencyjne ceny! Zapraszam mazan85@poczta.onet.pl gg 8867405,priv |
|
|
|
|
Jeśli chcesz dobry zespół to zapomnij o Extremal-u! Grali na moim weselu i to był największy błąd ze zamówiłam ten zespół ! Ciągle prosili o alkohol a jak powiedziałam ze place im za granie a nie za picie to chodzili do baru kupować sobie piwo. Zagrali 2/3 piosenki i przerwa na papierosa i piwko! Dużo by pisać ale najgorszy zespół jaki mógł sie trafic
|
|
|
|
|
bardzo dziękuję za opinie
|
|
|
|
|
Ja z kolei nie polecam Zespołu Exodus 2( menager obsługuje tam 3 zespoły) Pan strasznie nieprofesjonalny ...chcieliśmy zamówić ten zespół termin nam przybukował ,a później gdy czekaliśmy na umowę lub na spotkanie w celu dokonania transakcji Szanowny Pan Jacek nie odbierał telefonów,ani poczty.!!! Po jakimś czasie wysłał maila z odpowiedzią,żebyśmy szukali innego zespołu bo on ma ważniejsze sprawy zarówno prywatne jak i Firmy,...więcej na priv...
|
|
|
|
|
Moderowano przez: Jacek Pisz po polsku i nie spamuj, +20
|
|
|
|
|
A miał ktoś styczność z zespołem Matis z Niska?
|
|
|
|
|
Ja miałem okazję być kilka razy na weselach na których grał zespól Matis, zdecydowanie polecam. Nie znam innego zespołu który potrafi tak poprowadzić imprezę.
|
|
|
|
|
miał ktoś na weselu zespół Comers z Sarzyny??? jak grają ?? nigdy na żywo nie słyszałam ;/ umowe podpisalam ale mam obawy bo nie maja perkusji dlatego mam obawy;/
|
|
|
|
|
Agniecha98 trochę mnie zdziwiła Twoja wypowiedź na temat zespołu extremal bo ja słyszałam same pozytywne opinie na ich temat i na ich podstawie zamówiliśmy ten zespół na nasz ślub. Czy mogłabyś coś więcej napisać co się działo...
|
|