NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Motoryzacja »
Garaz blaszany-blaszak gdzie kupic,
Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 19 Maja 2013r. 13:41  
orientuje sie ktos gdzie mozna kupic za rozsadna cene garaz blaszany tzw blaszak,
a moze ktos ma na sprzedaz ?

....
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Maja 2013r. 13:41  

....
Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 40%
ff
Wysłany: 19 Maja 2013r. 13:47  
Ja tez sie podepne.

Gdzie kupic taki blaszak??

Czy on jest w czesciach czy w calosci? I czy trzeba miec plyte pod niego wylana.

Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!!
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Maja 2013r. 14:02  
http://allegro.pl/garaze-blaszak-garaz-blaszany-6x5-stalowa-wola-i3235201626.html

Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Maja 2013r. 14:11  
a moze ktos prywatnie by chcial zarobic i wykonałby mi takiego blaszaka ?

....
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Maja 2013r. 14:19  
CYTAT
a moze ktos prywatnie by chcial zarobic i wykonałby mi takiego blaszaka ?

Wiesz, nie wiem czy prywatnie wyjdzie Ci taniej. To jest podobnie jak z meblami. Jak zamowisz sobie u kogos prywatnie zaplacisz wiecej anizeli w meblowym badz jakims markecie. Dlaczego ? Otóż dlatego, że firmy robiące własnie meble badz garaze zamawiaja towar hurtowo w wiekszej ilosci gdzie dostają atrakcyjne ceny plus rabaty. Prywatna osoba zamowi tyle ile potrzeba a to już wychodzi znacznie drożej. Bynajmniej tak mi się wydaję.

Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Maja 2013r. 14:22  
ja kupowłam blaszak ale to było 10 lat temu słuzy do dzis była to firma z ostrowca Swietokrzyskiego ale juz dzis nie istnieje przywoaz w czesciach i składaja na miejscu trzeba miec koniecznie zrobiona wylewke bo jak sasiad zamowł blaszak nie miał nic przyszły wiatry potezne blaszka przewrociło i 200m. sobie fruna jak jakas figurka z kart

bzzzzzz
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Maja 2013r. 22:16  
Moge garaz blaszany wykonac. Wymiary: jakie? ocieplony czy zimny? Od tego uzależniona jest cena. Realizacja w krótkim czasie

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 20 Maja 2013r. 09:18  
wiad na priv

....
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 14 Paź 2016r. 07:10  
No najważniejsze to żeby garaż jednak nam posłużył przez lata, więc nie ma co kupować pierwszego lepszego, z niesprawdzonego źródła. Osobiście mogę polecić producenta http://www.cgt.com.pl/cennik.html, który wykonuje garaże, bramy itp za rozsądną cenę, a co najważniejsze bez problemu wykona dla nas konstrukcję wedle naszych potrzeb.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 14 Paź 2016r. 10:59  
Ja kupowalem ostatnio firma BOMSTAL nr 785 186 967. Chyba z Rzeszowa. Blaszak 3x5 - 1290zl z montazem i dowozem. Czekalem 2 tyg od zlozenia zamowienia.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Paź 2016r. 10:00  
Chciałbym przestrzec osoby kupujące garaz blaszany. Ja kilka lat temu kupiłem jeden a dwa lata temu drugi. Oba zamówione w internecie w różnych firmach. Różnica w garażach jest kolosalna. Ten drugi za około 1400zł ma cieniutkie profile konstrukcyjne. Są one ocynkowane. Co z tego jeśli ten ocynk schodzi stosunkowo szybko płatkami tak jakby ktoś pobieżnie malował zardzewiały metal. Próg był z wystającym kątownikiem na kilka mm tak że po przejechaniu autem rozerwałby opony. Musiałem zaklepać to do profilu kwadratowego po prostu młotkiem. Sprzedaję się więc coraz bardziej badziewne konstrukcje

Prywatna wiadomość 

NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Motoryzacja »