|
|
|
orientuje sie ktos gdzie mozna kupic za rozsadna cene garaz blaszany tzw blaszak,
a moze ktos ma na sprzedaz ? .... |
|
|
|
|
.... |
|
|
|
|
Ja tez sie podepne.
Gdzie kupic taki blaszak?? Czy on jest w czesciach czy w calosci? I czy trzeba miec plyte pod niego wylana. Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
http://allegro.pl/garaze-blaszak-garaz-blaszany-6x5-stalowa-wola-i3235201626.html
Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
|
|
a moze ktos prywatnie by chcial zarobic i wykonałby mi takiego blaszaka ?
.... |
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
CYTAT a moze ktos prywatnie by chcial zarobic i wykonałby mi takiego blaszaka ? Wiesz, nie wiem czy prywatnie wyjdzie Ci taniej. To jest podobnie jak z meblami. Jak zamowisz sobie u kogos prywatnie zaplacisz wiecej anizeli w meblowym badz jakims markecie. Dlaczego ? Otóż dlatego, że firmy robiące własnie meble badz garaze zamawiaja towar hurtowo w wiekszej ilosci gdzie dostają atrakcyjne ceny plus rabaty. Prywatna osoba zamowi tyle ile potrzeba a to już wychodzi znacznie drożej. Bynajmniej tak mi się wydaję. Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
|
|
ja kupowłam blaszak ale to było 10 lat temu słuzy do dzis była to firma z ostrowca Swietokrzyskiego ale juz dzis nie istnieje przywoaz w czesciach i składaja na miejscu trzeba miec koniecznie zrobiona wylewke bo jak sasiad zamowł blaszak nie miał nic przyszły wiatry potezne blaszka przewrociło i 200m. sobie fruna jak jakas figurka z kart
bzzzzzz |
|
|
|
|
Moge garaz blaszany wykonac. Wymiary: jakie? ocieplony czy zimny? Od tego uzależniona jest cena. Realizacja w krótkim czasie
|
|
|
|
|
wiad na priv
.... |
|
|
|
|
No najważniejsze to żeby garaż jednak nam posłużył przez lata, więc nie ma co kupować pierwszego lepszego, z niesprawdzonego źródła. Osobiście mogę polecić producenta http://www.cgt.com.pl/cennik.html, który wykonuje garaże, bramy itp za rozsądną cenę, a co najważniejsze bez problemu wykona dla nas konstrukcję wedle naszych potrzeb.
|
|
|
|
|
Ja kupowalem ostatnio firma BOMSTAL nr 785 186 967. Chyba z Rzeszowa. Blaszak 3x5 - 1290zl z montazem i dowozem. Czekalem 2 tyg od zlozenia zamowienia.
|
|
|
|
|
Chciałbym przestrzec osoby kupujące garaz blaszany. Ja kilka lat temu kupiłem jeden a dwa lata temu drugi. Oba zamówione w internecie w różnych firmach. Różnica w garażach jest kolosalna. Ten drugi za około 1400zł ma cieniutkie profile konstrukcyjne. Są one ocynkowane. Co z tego jeśli ten ocynk schodzi stosunkowo szybko płatkami tak jakby ktoś pobieżnie malował zardzewiały metal. Próg był z wystającym kątownikiem na kilka mm tak że po przejechaniu autem rozerwałby opony. Musiałem zaklepać to do profilu kwadratowego po prostu młotkiem. Sprzedaję się więc coraz bardziej badziewne konstrukcje
|
|