~~Roman | |
|
|
Witam
Najgorsza melina w mieście to właśnie ten klub. wiele razy próbowałem zarezerwować lożę. Dzwoniłem powiedzieli że za wcześnie. dzwoniłem później kazali przyjść na miejsce przyszedłem było zamknięte, zadzwoniłem spod klubu i kazali przyjść na drugi dzień. przyszedłem okazało się że jest koncert ludzi od diabła z włosami po łokcie i nie dało się z nimi porozmawiać. na drugi dzień również był koncert i nie wszedłem ponieważ nie miałem biletu. zadzwoniłem dwa dni później i okazało się że już loży nie ma. Co wy sądzicie o tym klubie? |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~jakion | |
|
|
CYTAT Witam Najgorsza melina w mieście to właśnie ten klub. wiele razy próbowałem zarezerwować lożę. Dzwoniłem powiedzieli że za wcześnie. dzwoniłem później kazali przyjść na miejsce przyszedłem było zamknięte, zadzwoniłem spod klubu i kazali przyjść na drugi dzień. przyszedłem okazało się że jest koncert ludzi od diabła z włosami po łokcie i nie dało się z nimi porozmawiać. na drugi dzień również był koncert i nie wszedłem ponieważ nie miałem biletu. zadzwoniłem dwa dni później i okazało się że już loży nie ma. Co wy sądzicie o tym klubie? Masz pecha. a meliną może być twój dom. |
|
|
~~tester | |
|
|
zgadzam sie z Romanem w 100 %.MELINA!!!!!BANDA DŁUGOWŁOSYCH CHAMÓW !!!!!
brak szacunku do klientów i browar smakuje jak mocz!!!! |
|
|
~~loża | |
|
|
Roman, loże najlepiej rezerwuje się w Planecie. Pomyliłeś lokale i tyle.
|
|
|
~~do romka | |
|
|
Romanie musze przyznac ze masz zajebistego pecha. ja zawsze kiedy tam pojde to sa miejsca i jest gdzie usuasc i posłuchac muzyczki a melina bardziej nazwałabym lokal typu Forum itp. prykro mi bardzo ze nie jest ci dane tam isc
|
|
|
~~Aldona | |
|
|
CYTAT zgadzam sie z Romanem w 100 %.MELINA!!!!!BANDA DŁUGOWŁOSYCH CHAMÓW !!!!! brak szacunku do klientów i browar smakuje jak mocz!!!! rozumiem ze mocz testowałes testerze ;-) Do założyciela tematu: Długowłosa chamska młodzież też ma prawo sie bawic. Nie musisz się bawić z nimi ale nie musisz też od razu być przeciwko nim. Wolisz żeby Ci pluli pod klatką/domkiem? |
|
|
|
|
|
od tej długowłosej "chamskiej" młodzieży większość towarzystwa z planety powinna sie kultury uczyć...
CYTAT browar smakuje jak mocz hehe dobre jak mocz... [IMG]http://img197.imageshack.us/img197/1930/photo1507fg0.gif[/IMG] |
|
~~qwertyyuui | |
|
|
nooo Aldonka zabłysneła moczem) hehe
|
|
|
~~Rada | |
|
|
CYTAT Witam Najgorsza melina w mieście to właśnie ten klub. wiele razy próbowałem zarezerwować lożę. Dzwoniłem powiedzieli że za wcześnie. dzwoniłem później kazali przyjść na miejsce przyszedłem było zamknięte, zadzwoniłem spod klubu i kazali przyjść na drugi dzień. przyszedłem okazało się że jest koncert ludzi od diabła z włosami po łokcie i nie dało się z nimi porozmawiać. na drugi dzień również był koncert i nie wszedłem ponieważ nie miałem biletu. zadzwoniłem dwa dni później i okazało się że już loży nie ma. Co wy sądzicie o tym klubie? Stary, bo Ty nie wiesz, dokąd pójść. A my mamy super lokal z tradycjami w samym środku Stalowej Woli. Byłeś kiedyś w Kaprysie? Zawsze jest tam wstęp wolny i nie musisz rezerwować loży. Płacisz tylko za super jadło. Zabierz kumpla, koleżankę i spędź miły wieczór. A z klubami daj sobie spokój. Szkoda tracić czasu. |
|
|
~~~`m```````````` | |
|
|
Polecam Omege!!!
|
|
|
~~Rada | |
|
|