|
|
|
Znalazłam kilka firm w Stalowej Woli zajmujących się takimi rzeczami ale niestety żadnych opini nie ma na ich temat. Proszę poradźcie coś jeśli macie sprawdzoną firmę. Potrzebuje lustra na zamowienie, a nie mam pojęcie do kogo się udać żeby wykonał to solidnie i fachowo.
Z góry dziękuje za opinie. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
W rozwadowie za szkołą po lewej stronie wjeżdzasz wn uliczkę i po lewejtronie masz zakład.
Pan robi to całe życie i robi dobrą robotę, polecam go "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
a czy mają tam wybór ram do lustra?
|
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Dokładnie tak jak Jacek pisze. W rozwadowie jest Pan Krzemiński. Sklep ma w RYNKU niedaleko bankomatu San Banku, zakład z koleji ma nieopodal bo na ulicy Sobieskiego. Wszystkie informacje zasięgniesz w sklepie. Ja chcialem kupic lustro w podziemiach pod danym lider marketem lecz odwiedzilem pana Krzeminskiego i powiedział mi cene polowe nizsza niz w sklepie.
Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
|
|
W rozwadowie też jest jakaś chora psychicznie baba co się szklarstwe mzajmuje. Uważajcie.
|
|
|
|
|
Tej kobiety już nie ma.
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
Dołączył: 10 Paź 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Firma nazywa się "JANUS FUH" Rozwadów ul Sandomierska 5 tel 15 842 82 39 polecam z czystym sumieniem.
|
|
|
|
|
FPHU Kryształ - Lustra i numeryczna obróbka szkła
Opis firmy Firma zajmuje się przede wszystkim produkcją luster. W swej ofercie posiada: lustra fazowane, lustra szlifowane, lustra łazienkowe, lustra przedpokojowe, lustra w ramach drewnianych, lustra z oświetleniem, lustra z kinkietami, półki do luster, kinkiety do luster, oświetlenie, tafle luster w kilku kolorach, szkło float różnej grubości, szkło matowe, ornamenty itp.Oprócz ponad 300 własnych wzorów luster, firma wykonuje również zamówienia według dostarczonego projektu w różnych kształtach kolorach i rozmiarach. Dodatkowa działalność to usługowa obróbka szkła płaskiego, fazowanie prostoliniowe i krzywoliniowe, szlifowanie i krawędziowanie (c-kant, szlif trapezowy, szlif prosty, ołówek), wiercenie otworów w szkle oraz piaskowanie szkła i luster. Dzięki najnowszym modelom sterowanych numerycznie maszyn do obróbki szkła, firma oferuje produkty wysokie jakościowo, w atrakcyjnych cenach, szybko realizując wszystkie zamówienia. Zapraszamy do współpracy odbiorców hurtowych na terenie całego kraju Kontakt 27-600 Sandomierz, Holownicza 6 świętokrzyskie Tel.: 158323431 Tel. 2: 603891765 POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
chcialabym lustro w ladnej ramie, gdzie jest wybor ram do luster w rozsadnych cenach? dziekuje za namiary..
|
|
|
|
|
lustra "JANUS FUH" Rozwadów ul Sandomierska 5
Ataki rasistowskie są częścią życia w wielkim mieście. |
|
|
|
|
Też uwielbiam lustra, planuje kilka powiesić, bo mamy małe mieszkanie, żeby je powiększyć optycznie.
|
|
|
|
|
CYTAT W rozwadowie też jest jakaś chora psychicznie baba co się szklarstwe mzajmuje. Uważajcie. potwierdzam pani jest jakas psychiczna albo nieogarnia tego co robiCYTAT W rozwadowie za szkołą po lewej stronie wjeżdzasz wn uliczkę i po lewejtronie masz zakład. sa nierzetelni pani nieodbiera telfonow i nigdy nic nie jest na czas porazka firma ale co sie dziwic jak nikt inny tutaj liustrami ni ehandluje bo si enie oplacaPan robi to całe życie i robi dobrą robotę, polecam go CYTAT lustra "JANUS FUH" Rozwadów ul Sandomierska 5 okropna firma nigdy nic nie jest na czas ustalony dodzwonic sie nie idzie do nich jednym slowem porazka zamawiajac tam cos. |
|
|
|
|
Na Czarnieckiego koło sklepu MIŚ jest oprawa obrazów i tam też można zamówić lustro na wymiar i mają duży wybór ram w różnych cenach, wiem bo sama tam zamawiałam.
|
|
|
|
|
CYTAT Na Czarnieckiego koło sklepu MIŚ jest oprawa obrazów i tam też można zamówić lustro na wymiar i mają duży wybór ram w różnych cenach, wiem bo sama tam zamawiałam. Ale ceny mają jak z kosmosu , ramy do obrazów nigdy więcej tam nie kupię (cena mnie powaliła ) |
|
|
|
|
Ja zamawiałam w firmie JANUS. Zamówienie było gotowe na drugi dzień. Dodatkowo bardzo duży wybór najprzeróżniejszych ram. Cenowo rewelacja.
Szczerze polecam ! |
|
|
|
|
w rynku w rozwadowie - polecam z czytym sumienie - cena + jakosc i czas wykonania
|
|
|
|
|
CYTAT Znalazłam kilka firm w Stalowej Woli zajmujących się takimi rzeczami ale niestety żadnych opini nie ma na ich temat. Proszę poradźcie coś jeśli macie sprawdzoną firmę. Potrzebuje lustra na zamowienie, a nie mam pojęcie do kogo się udać żeby wykonał to solidnie i fachowo. Z góry dziękuje za opinie. Kurde też kogoś w stalowej szukam - nie tak dawno się przeprowadziłam z Dębicy. Tam miałam sprawdzoną hurtownie szkła, a tutaj nie do końca wiem gdzie się udać. Kończę remont mieszkania i potrzebuje do kuchni jakiś lacobel wybrać no i też własnie za lustrami an wymiar popatrzeć, także jeśli jeszcze ktoś coś, nawet w okolicy, może polecić to będę wdzięczna |
|
|
|
|
CYTAT Kurde też kogoś w stalowej szukam - nie tak dawno się przeprowadziłam z Dębicy. Tam miałam sprawdzoną hurtownie szkła, a tutaj nie do końca wiem gdzie się udać. Kończę remont mieszkania i potrzebuje do kuchni jakiś lacobel wybrać no i też własnie za lustrami an wymiar popatrzeć, także jeśli jeszcze ktoś coś, nawet w okolicy, może polecić to będę wdzięczna W Rozwadowie na ul. Sobieskiego jest zakład który zajmuje się lustrami. Jadąc od głównej ulicy to jest ostatni budunek po lewej stronie. Właściciel miał też sklep w Rozwadowie na rynku, ale już dawno tam nie byłam i niewiem czy jeszcze ten sklep jest. Ale zakład dalej funkcjonuje. |
|
|
|
|
Janus z Rozwadowa większość elementów zamawia w Krysztale w Sandomierzu.
Wiec najlepiej podjechać tam- na pewno ceny będą niższe i można na miejscu pooglądać. |
|