~~bezrobotny | |
|
|
Co powiecie o tej firmie?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~Witam | |
|
|
dołanczam się do dyskusji
słyszałem ze ta firma produkuje wyroby z Tworzyw sztucznych Jest filią firym z Krosna. Mozna wiedzieć jaka praca , w jakim trybie no i jakie zarobki od pracownika szeregowego(obsługa wtryskarki) po technologa wtrysku |
|
|
|
|
|
Konkretna firma wg mnie. Kiedyś tam pracowałem (2004r)i bardzo miło wspominam ten okres. Chciałem się tam zatrudnić z powrotem jednak nie było już przyjęć. Jednocześnie chciałbym pozdrowić ekipę z Krosna która to dosłownie rozbujała tą firmę. Miło się wspomina zapierdziel na szybkim ciągu na wężu 20m 1/2" + zestawy zraszające, jeszcze bez zgrzewarek i innych bajerów - wszystko ręcznie :]
|
|
Dołączył: 28 Sie 2007r. Skąd: z miasta rowerów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
hehe a ja korzystając z okazji chciałbym pozdrowić Krzyśka G. Wielebnego zajebiaszczy ziom i całą ekipę krośnieńską!
fajne czasy 12/5 5 wolnego Errare humanum est. |
|
|
|
|
CYTAT fajne czasy 12/5 5 wolnego Dosłownie. Szkoda że to zmienili (ciekawe czemu? - podobno jakieś unijne przepisy). Mówiło się że pół miesiąca wyjęte z życia :] ale za to przez 2 pół miesiąca pełen odpoczynek. Praktycznie nie trzeba było brać urlopów i wszystko można było sobie zaplanować na kilka miesięcy do przodu. A jak ktoś chciał dorobić w wolnym czasie to zawsze można było - bo wiecznie brakowało ludzi a zamówienia są konkretne ! |
|
~~robotnik Cell | |
|
|
CYTAT Co powiecie o tej firmie? wyzyskiwacze, robię od rana do nocy i zarabiam 450 zł |
|
|
Dołączył: 28 Sie 2007r. Skąd: z miasta rowerów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
pewnie reszte komornik zabiera
Errare humanum est. |
|
|
|
|
CYTAT wyzyskiwacze, robię od rana do nocy i zarabiam 450 zł hehe spoko [IMG]http://img197.imageshack.us/img197/1930/photo1507fg0.gif[/IMG] |
|
~~olek | |
|
|
To jest obóz pracy dla ludzi ze wsi.Stalowiacy są cfaniacy i niechcą tam pracować.
|
|
|