|
|
|
Gdzie w okolicach Stalowej Woli mogę kupić sztachety drewniane do ogrodzenia?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kolego w Nisku kierunek Racławice od ronda jakies 300 m po lewej stronie
Gość robi sztachety tanio i dobrze |
|
|
|
|
Sklep w Rozwadowie przy wylocie z Rynku w kierunku dworca PKP,stolarnia w Turbi albo zakład stolarski w Dąbrowie Rzeczyckiej za przejazdem kolejowym w kierunku na Radomyśl.Ten ostatni to chyba sprzedaje też jako malowane,sosnowe i olchowe.
SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
napisz mi na priv jakie dokladnie sztachety Cie interesuja, wymiary czy maja byc u gory zaokraglone,proste czy w szpic
podam Ci cene altanki,szafy,huśtawki,place zabaw,budy, meble ogrodowe - wyrobyzdrewna@poczta.onet.pl |
|
|
|
|
CYTAT napisz mi na priv jakie dokladnie sztachety Cie interesuja, wymiary czy maja byc u gory zaokraglone,proste czy w szpic podam Ci cene Nie lepiej wykupić sensowną reklamę? |
|
|
|
|
W Turbii nie polecam. Rok temu zamawiałem i spóżnili sie z realizacją ponad tydzień.
|
|