|
|
|
Dzisiaj w godzinach popołudniowych 4 łysawych ćwierćgłówków w Oplu Omedze na tablicach nowosądeckich KNS 23905 rozbijało się po ulicach Stalowej Woli, rozwijając w osiedlowych uliczkach ogromne prędkości, piszcząc oponami i próbując wchodzić w zakręty bokiem. Mało brakowało żeby kogoś rozjechali. Prośba do Panów Policjantów aby pofatygowali się w miasto radiowozem na patrol i żeby zatrzymali tych bezmyślnych idiotów nie czekając aż kogoś zabiją.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
A Ty nie mozesz zadzwonic na policję i przedstawić na którym konretnie osiedlu ich widziałes tylko liczysz ze dyżurny na komendzie śledzi forum i wyśle 5 patroli na sygnale w poszukiwaniu "idiotów w omedze". ?
|
|
|
|
|
Racja zadzwon na Komende a nie tu swe zale wyrzucasz
ALOHA :)) |
|
|
|
|
witam zgadzam sie z :RNI-Golf_Club:: tak to prawda juz od 3 tygodni widze tych baranów jak jeżdzą po stalowej woli i wyprzedzaja ,wymuszaja pierwszeństwo ,i wiele innych wybryków ja rozumiem jakby mieli jakieś autko z 400 koniami ale nie OMEGA i barany na wieś a nie do miasta niemacie sie czym popisywać
|
|
Dołączył: 23 Marz 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT witam zgadzam sie z :RNI-Golf_Club:: tak to prawda juz od 3 tygodni widze tych baranów jak jeżdzą po stalowej woli i wyprzedzaja ,wymuszaja pierwszeństwo ,i wiele innych wybryków ja rozumiem jakby mieli jakieś autko z 400 koniami ale nie OMEGA i barany na wieś a nie do miasta niemacie sie czym popisywać Co za różnica czy jezdza nowa S klasą czy starą omegą. Twoim zdaniem mając lepszą fure można miec w d*** przepisy? Prawo jest dla wszystkich jednakowe. Jak nie potrafia jezdzic normalnie to powinno sie z nimi zrobić porzadek zanim komus zrobia krzywde. |
|
|
|
|
Dziś wieczorem auto na tych numerach podjechało na jeden z parkingów osiedlowych i wysiadło 6 gówniarzy, średnia wieku 16 lat. Zjarali skręta i rzucali sobie kołem od roweru a było dość ciasno, mało brakło a uszkodziliby jakiś samochód. Oczywiście disco polo na full i k.... na pół osiedla. Interweniowała policja, ale uciekli. Samochód spisany.
|
|
|
|
|
Te gnojki w Oplu Omedze na rejestracji KNS mało wczoraj nie rozjechały mnie i moich dzieci. Sprawa została zgłoszona na Policję. Ludzie, zacznijmy reagować na idiotyczne zachowania nim buractwo nas całkowicie zaleje!
|
|
|
|
|
Jeżeli problemem jest to, iż jeżdżą jak debile swoją Omegą, wystarczy zorientować się, gdzie Omega jest parkowana na noc. Jak nie będzie Omegi, nie będą świrować. Myslę, że nawet jeśli sąsiedzi widzieliby jak ktoś przecina im opony i łyżką do kół wybija szyby nie zgłosiliby tego faktu na policji A jaki kolor ma ten demon szybkości?
|
|
|
|
|
Którymi ulicami najczęściej jeździ ta omega i jakiego jest koloru? silnik benzynowy czy wysokoprężny?
|
|
|
|
|
Najczęściej jeżdżą po ulicy sezamkowej kolor auta różowy mat a silnik to benzyna o pojemności 650cc
|
|
|
|
|
Fajnym samochodem jeździsz więc kackon
Szkoda tylko, że w dupie masz to jak duże niebezpieczeństwo stanowi ten opel. Jeśli o mało co nie rozjechała dzieci to sorry, ale żarty się już raczej kończą. |
|
|
|
|
Mi te buraki zajechały drogę na poniatowskiego zwracając na podwójnej ciągłej i jeszcze kierowiec mi FUCKA pokazał. Całe autko wypchane łysymi rycerzami ortalionu.
Takie stwory to krok wstecz w teorii ewolucji... |
|
|
|
|
witam wczoraj idąc z dziećmi kolo kościoła iglo i przechodząc koło bloku K.E.N. 2 stała własnie opisywana przez was omega
|
|
|
|
|
Oj tam , oj tam ... mamy inne naprawde WAŻNE sprawy do załatwienia...
Ataki rasistowskie są częścią życia w wielkim mieście. |
|
|
|
|
Widze ze wszyscy namawiają żeby donosić na policje i zostać konfidentem,powodzenia takie praktyki zawsze się zle koncza wcześniej czy później.
|
|
|
|
|
CYTAT Widze ze wszyscy namawiają żeby donosić na policje i zostać konfidentem,powodzenia takie praktyki zawsze się zle koncza wcześniej czy później. Źle widzisz. Nie na policję tylko na idiotów, którzy mogą doprowadzić do nieszczęścia. Lepiej niech policja się tym zajmie, niż dojdzie do sytuacji,że chłopaki sami będą występować w roli poszkodowanych. Dla dobra ogółu. |
|
|
|
|
do "sandravip"
to właśnie ci panowie z Omegi liczą dokładnie na taki sposób myślenia jaki Ty reprezentujesz. Mylisz poprostu pieczywo z dupczywem. Myślę, że w przypadku uczestniczenia w kolizji czy też w wypadku nie powiadomisz policji, bo według Ciebie to będzie donos na policję. No gratulujkę Ci sposobu i logiki myślenia. |
|
|
|
|
Czwarty dzień wałkujecie jedno i to samo,skoro wam przeszkadzają idioci w omedze proponuje chwycić za telefon i wykręcić 997 i a bu we wta a bu we wta.
|
|
|
|
|
Potwierdzam ten ***** mieszka na KEN 2 często go tam widze idąc na mks.
Moderowano przez: Kamil Słownictwo.
|
|
|
|
|
Do panów piszących powyżej,
Ja jestem posiadaczem wyżej opisywanej omegi Nie wiem co wam przeszkadza w tym że ją mam, jeden pan na początku opisał iż jeżdżę po osiedlu z wielką prędkością z czym się nie zgodzę lecz opony piszczały nie powiem : ) ale dla nie których pisk opon jest to już wielka prędkość i jakiś niezrównoważony szaleniec, nie wyżywam się jeżdżąc autem i nie robię jakichś niebezpiecznych rzeczy jakie tu opisujecie a zajście z NIBY przejechaniem pani wraz z jej dziećmi jest grubo przesadzone. Inteligencja niektórych ludzi piszących cokolwiek tutaj jest widocznie znikoma jeżeli ktoś na moją jazde odpowiada tekstami że poprzecina mi oponki lub wybije szyby hehe proszę bardzo, ale żeby odpowiadać na ujmując wasze słowa (niewłaściwą jazdę co jest niedozwolone) groźbami które są również niedozwolone a jeśli już chcecie to zróbcie tak, omka posiada oc jak i ac więc z tym problemu nie ma a nikt z was nie jest anonimowy i prędzej czy później ktoś za to odpowie, a dla ciekawskich zostałem już kilkukrotnie zatrzymany do rutynowej kontroli i Panowie policjanci nie stwierdzili żadnego niebezpieczeństwa radził bym się zająć innymi osobami jeżdżącymi autami po naszym mieście bo moja omega nie stanowi żadnego zagrożenia pozdrawiam Bardzo Szczęśliwy posiadacz OMEGI TD Moderowano przez: Kamil Nie używanie funkcji edytuj.
|
|
|
|
|
CYTAT Mi te buraki zajechały drogę na poniatowskiego zwracając na podwójnej ciągłej i jeszcze kierowiec mi FUCKA pokazał. Całe autko wypchane łysymi rycerzami ortalionu. Takie stwory to krok wstecz w teorii ewolucji... Bardzo uśmiałem się czytając ten post dowiedziałem się że jestem ŁRO Ale myli się pan i to grubo nie jestem jakimś chamem jak tu opisujecie nikomu nie pokazuje żadnych gestów którymi mógł bym kogokolwiek urazić. wydaje mi się że jest pan typem Ideału który nigdy w życiu nic nie zrobił zapewne jeździ pan nie najgorszym autem które zapewne osiąga więcej niż 50km/h po naszych pięknych stalowo wolskich drogach : ) więc taka prośba do panów którzy robią sami wykroczenia ale nie opisują ich tu na forum aby nie kontynuowali tej pięknej rozmowy na forum z góry Dziękuje posiadacz OMEGI TD Moderowano przez: Kamil Nie używanie funkcji edytuj.
|
|
|
|
|
CYTAT Potwierdzam ten burak mieszka na KEN 2 często go tam widze idąc na mks. A Pana który obraża mnie od buraków prosił bym żeby zamontował do swoich hiper szybkich cinquecento jakichś oryginalnych wydechów a nie przelot który daje + 5 km do tych 35 pozostałych i nie obrażaniu mnie na forum tylko skoro pan wie iż tu mieszkam proponuje mnie spotkać i mi to powiedzieć lub porozmawiać ze mną o tym dziękuje Posiadacz OMEGI TD Moderowano przez: Kamil Trzy posty pod sobą nie używanie funkcji edytuj.
|
|
|
|
|
winny sie tlumaczy;p edytuj posty bo srakowato to wyglada...
|
|
|
|
|
CYTAT winny sie tlumaczy;p edytuj posty bo srakowato to wyglada... Stecyk niespinaj się przez kabel |
|
|
|
|
No musze powiedziec, ze kolega OmciaTDSY po tym, jak zostal nazwany rycerzem ortalionu, lysym polglowkiem i burakiem, odpowiedzial bardzo kulturalnie i spokojnie. Pogratulowac opanowania, nie wiem jak kolego jezdzisz, nie mialem okazji widziec Twoich wyczynow, ale szacun za kulturalny ton wypowiedzi i nie uleganie emocjom. Beda z Ciebie ludzie.
|
|