|
|
|
Witam,
moje pytanie brzmi czy w Stalowej Woli kupię akcesoria do modelowania masy cukrowej? Np wałek, radełko itd? Wiem że są dostępne na allegro, ale interesuje mnie tylko sklep stacjonarny. Dziękuję za odpowiedzi na temat! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sama jestem ciekawa bo w stw nie widzialam nigdzie na allegro jest tego pelno
Z miłością jest jak z masłem, od czasu do czasu trochę chłodu utrzymuje ją w świeżości (M. Achard) |
|
|
|
|
Zgadza się Sosna, na allegro jest tego pełno, ale jakościowo szału nie ma. Plus wysyłka i wychodzi drogo, stąd moje pytanie o dostępność w Stalowej Woli.
|
|
|
|
|
http://allegro.pl/szpatulki-do-modelowania-masy-cukrowej-lukru-8szt-i3332024693.html
za takie same (tylko koloru żółtego) zapłaciłam chyba 7złSą w Chińskim Centrum na Niezłomnych. Ozdobny wałek z morskim motywem też widziałam.Szukajcie tam gdzie akcesoria kuchenne. świetnie się z nimi pracuje. Można wyczarować cuda na kiju |
|
|
|
|
racja ja tam zakupilam wykrawaczki kwiatki liscie i inny szmelc. czekam az dorzuca cos nowego. dawniej kupowalam gazetke dekorCja ciast tam zawsze byl jakis dodatek ale nieraz dziadostwo takie ze szok. i cena ze ja pitole . teraz Zamiast allegro polecam ebay.co.uk mam tam konto i zamawiam czesto Prawie wszystko jest tam z hong kongu wiec trzebA czekac caly miesiac na przesylke ale jest w miare tanio
Z miłością jest jak z masłem, od czasu do czasu trochę chłodu utrzymuje ją w świeżości (M. Achard) |
|
|
|
|
A myslisz ze w stalowej jakosc bedzie lepsza ?
STOP gwałcicielom mechaniki ! Klucz dynamometryczny podstawowym narzędziem pracy. |
|
|
|
|
z tych wykrawaczek naprawde jestem zadowolona chociaz czy ebay czy allegro czy gazety wszystko jest chinskie i takie same. prawdziwe profesjonalne akcesoria sa najlepsze ale kosztuja swoje Na moje potrzeby wystarczy to tanie
|
|
|
|
Dzięki za odpowiedzi, jak tylko będę w Stalowej to poszukam w Chińskim.
Do Syrena, jakość wszędzie będzie ta sama, czyli bylejaka, dlatego kupując to na allegro przepłacam o koszty wysyłki. |
|