|
|
|
Muszę wymienić okna w mieszkaniu w bloku. Słyszałem dobre opinie o firmie Drew-Panel z Rozwadowa, jednak chciałbym wiedzieć gdzie wy kupowaliście okna i czy zadowoleni jesteście z montażu i wykończenia.
Może ktoś korzystał z usług firmy Drew-Panel ? Wielkie dzięki za opinie i komentarze... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja wymieniałem okna w Duo-Dom przy ul. Niezłomnych 33. Niezła cena, dobre wykonanie i nawet za bardzo bałaganu chłopaki nie zrobili. Żadnych zastrzeżeń nie mam
|
|
|
|
|
Przede wszystkim patrz na producenta okien i omijaj w związku z tym produkty firmy Dobroplast.
|
|
Dołączył: 17 Maja 2012r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT To bardzo dobra wskazówka ale jak sobie to wyobrażacie ze sprzedawca na takie pytanie potwierdzi ze do produkcji okien używany jest klej z rtęcią??? Zawsze każdy będzie zachwalał swoją ofertę i w życie się nie przyzna do tego czy tam to jest czy nie ma. Sam klient tez chyba nie wiele może aby zweryfikować takie zapewnienia sprzedawcy czy producenta. |
|
|
|
|
http://www.oknonet.pl/szklo/akcesoria__dodatki/masy_uszczelniajace/news,18125.html
Czytaj Konspiratorze. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
Dołączył: 17 Maja 2012r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Przeczytałem. W sumie wiedziałem to, o czym tam piszą, poza danymi procentowymi. Pewnie chodziło Ci o to, że niezniszczone okno nie stanowi zagrożenia?
|
|
|
|
|
Firma Bud Mix z Niska sprzedaje w bardzo dobrych cenach okna, na dobrych profilach. Maja ekipy, ktore od dawna montuja okna i robia to czysto, szybko.
|
|
|
|
|
Bardzo polecam Drew-Panel w Rozwadowie. Dzieki nim zrobiliśmy praktycznie cały remont. Zakład nie jest duży ale są w stanie sprowadzić wszystko co sobie ktoś wyszuka w innym sklepie i to po konkurencyjnych cenach, a dla stałych klientów dają rabat. My na przykład upatrzyliśmy sobie drzwi z firmy, którą nie handlowali. Sprowadzili nam bez problemu i to po cenie sporo niższej niż konkurencja i od tej pory mają produkty tej firmy w ofercie.
|
|
|
|
|
Dodam jeszcze ,że okna też tam kupiliśmy.
|
|
|
|
|
ja polecam szyszkę z zaklikowa facet miły a przedewszystkim konkretni i dużo tanszy niż w stalowej
|
|
|
|
|
Witam, a posiada ktoś jakieś doświadczenia z oknami z Borowa ? na profilach aluplast ideal 4000 ?. Pozdrawiam
|
|