|
|
|
Centrum Szymona Wiesenthala zaczyna płacić Polakom za informacje o ludziach współpracujących z Niemcami w zagładzie Żydów. Dziesięć tysięcy euro można otrzymać za donos przekazany za pośrednictwem uruchamionej infolinii.
Ciekawy jestem ile osób będzie chciało zarobić na bujdach? Tak na marginesie to ja chętnie podjąłbym się utworzenia centrum ścigania pedofili i tym podobnych patologii. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Tak na marginesie to ja chętnie podjąłbym się utworzenia centrum ścigania pedofili i tym podobnych patologii. To się podejmij, problem z kasą? Jak nie potrafisz zorganizować kasy na takie przedsięwzięcie to daruj sobie taką działalność. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Niech sobie szukają szubrawców ale po takim czasie to prawdy nie dojdą. Ciekawe po co im takie dane. Padną oskarżenia również na te osoby które robiły to pod karą śmierci swojej i swojej rodziny.
Ciekawi mnie to, czy robią sobie listę Niemców albo milicji żydowskiej. Czy szukają także osób które źydowskim rodzinom pomagały? I jaki w końcu widzą w tym interes :p $_$ CYTAT To się podejmij, problem z kasą? Jak nie potrafisz zorganizować kasy na takie przedsięwzięcie to daruj sobie taką działalność. Kolega mógłby założyć fundację. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
CYTAT Kolega mógłby założyć fundację. Niech założy. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|