|
|
|
Witam, mam pytanie cY ktos miał do czynienia z superfachowcem niejakim @#$%^& z stw?? Prosze o opinie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
a od czego jest ten fachowiec? a i pytanie czy nazwisko dobrze napisane bo ja znam ale "#¤%&/(
|
|
|
|
|
Od budowy domków jednorodzinnych od podstaw po dach -- tak ,tak brzmi to nazwisko z dodatkowa literka
|
|
|
|
|
hej co to za fachowiec ten "#¤%&/ moze trzeba go unikac ?
|
|
|
|
|
To ja chciałbym sie dowiedzieć duzo słyszałem o nim
|
|
|
|
|
ale co slyszales dobrze czy zle ?
|
|
|
|
|
Oj trzeba trzeba
|
|
|
|
|
CYTAT Oj trzeba trzeba a to do czego? Albo co tam oj trzeba ?? Bo jak dla mnie ten post nie ma sensu ani odpowiedzi co do poprzednich postów
Szatan w ciemności łowi, jest to nocne zwierzę, Chroń się przed nim w światło, tam cię nie dostrzeże. Adam Mickiewicz |
|
|
|
|
SiostraLucyfera - dodaj sobie "a" na końcu gościa
Nie jestem jedną z biegających, walczących mrówek. Jestem mrówkojadem |
|
|
|
|
Chodzi mi o to jakie macie opinie na temat firmy tego pana?! CZy jest osoba która miała stycznosc lub zna i co moze powiedzieć?
|
|
|
|
|
a jakie imię? chcę się upewnić że o tego "#¤%&/ chodzi
|
|
|
|
|
napisz imie tego goscia bo mozliwe ze moja znajoma miala z nim doczynienia
|
|
|
|
|
Nie bede robić reklamy - przecież takie nazwisko nie często sie pojawia
|
|
|
|
|
Znam faceta o takim nazwisku. Zajmuje się stolarką i to bardzo porządny człowiek.
|
|
|
|
|
Kilka lat temu rozmawiałem z człowiekiem o takim nazwisku. Tamten zajmował się tynkowaniem, może to ten sam
|
|
|
|
|
Pan r. Sz słynie z tynkowania ale zajmuje sie bidowaniem domów teraz
|
|
|
|
|
CYTAT Pan r. Sz słynie z tynkowania ale zajmuje sie bidowaniem domów teraz Chyba budowaniem Jeżeli tak to się rozwija |
|
|
|
|
Haha radzę trzymać się od tego fachowca z daleka tym bardziej że chce budować dom jak on nawet nie potrafi tynkować ten Pan to nie fachowiec tynkował kiedyś u nas domek (2003) koszmar, milion poprawek dobrze ze chłopaki od szpachli się na tym znali i ratowali sytuacje. Nie wspomnę o tym ze Panu fachowcowi zostały kupione specjalne listwy do tynkowania dzięki którym miało to być zrobione porządnie. NIE POLECAM
|
|
|
|
|
CYTAT Haha radzę trzymać się od tego fachowca z daleka tym bardziej że chce budować dom jak on nawet nie potrafi tynkować ten Pan to nie fachowiec tynkował kiedyś u nas domek (2003) koszmar, milion poprawek dobrze ze chłopaki od szpachli się na tym znali i ratowali sytuacje. Nie wspomnę o tym ze Panu fachowcowi zostały kupione specjalne listwy do tynkowania dzięki którym miało to być zrobione porządnie. NIE POLECAM MichalSTW skąd wiesz jak jest teraz ? Może Pan SZ się poprawił ? A tak na poważnie, to ja rozważałem zatrudnienie tego fachowca w podobnym okresie. Jeżeli piszesz prawdę to chyba dobrze, że zatrudniłem inną firmę |
|
|
|
|
Pan superfachowiec to zwyczajny partacz !! Bierze sie za budowanie domu a nie ma najmniejszego pojęcia o tym ( a kasy by chciał tylee) on po prostu jest niby dobry w tynkowaniu a nic wiecej nie potrafi . Ludzi do pracy szuka tanim kosztem (np spod spod sklepu- pomocników) Czy ktos uważa tak jak ja czy na odmienne zdanie??
|
|
|
|
|
Aż dziwne ze nikt nie miał z nim do czynienia czyżby tylko mój znajomy sie tak nacial?? Za grube pieniądze budował mu dom 3 miesiące zwykły mały domek bez żadnych udziwnien??? Czyżby to była jego pierwsza taka budowa???az trudno mi uwierzyć jak można sie naciac!!!! Ręce opadają!!!!
|
|
|
|
|
ludzie pan "#¤%&/ to nie fachowiec. dobry to on jest tylko w rozmowie kit ma dobry nic poza tym.partacz jakich mało
|
|
|
|
|
Wiec lepiej trafić nie można !!!
|
|
|
|
|
A najlepsze jest to ze poleca go pani z biura projektiwego chyba daje łapówki zeby go polecali za dobrego fachowca
|
|
|
|
|
605080886 Nie polecam, blizsze info pw ogólno remontowa firma
|
|