|
|
|
Chciałabym zapisać się do lekarza rodzinnego w Stalowej Woli.
Czy możecie kogoś polecić ? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Grażyna Żerdecka przyjmuje na okulickiego 36
|
|
|
|
|
Ja tam moge polecic R. Chmielewskiego Leczyl mnie od malego, zawsze konkretnie. Przyjmuje p przychodni na edukacji.
|
|
|
|
|
Myślałem, że do Chmielewskiego można zapisywać tylko dzieci
|
|
|
|
|
Barbara Floras-Suduł. Przyjmuje w nowej Przychodni przy ul. Poniatowskiego. Polecam!
|
|
|
|
|
polecam panią G. Żerdecką
>><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
|
|
|
Czy ktos wie, kiedy Żerdecka przyjmuje w przychodni na Okulickiego, i czy rejestruje sie do niej rano danego dnia?
|
|
|
|
|
Przychodnia obok Floriana Pani doktor Hołobut
|
|
|
|
|
Nie mam pojecia kogo Ci polecic ale moge Ci odrazic mojego lekarza rodzinnego czyli pania Koziol, uwazana za specjalistke, na byle przeziebienia przepisuje duomox lub augmentin.
|
|
Dołączył: 30 Kwie 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Również odradzam tą Panią;) mnie natomiast zawsze leczy lekami na alergie, a nie jestem na nic uczulona
|
|
|
|
|
Elcia, leki na alergie mają zastosowanie nie tylko w leczeniu objawów alergii.
|
|
|
|
|
CYTAT Nie mam pojecia kogo Ci polecic ale moge Ci odrazic mojego lekarza rodzinnego czyli pania Koziol, uwazana za specjalistke, na byle przeziebienia przepisuje duomox lub augmentin. A ja na nią nie narzekam !!!! Po prostu znając zamiłowanie lekarzy do antybiotyków ,porozmawiałm i wyjaśniłam ,że leczymy tak aby wyleczyć ograniczając antybiotniki /tylko jako konieczność/ |
|
|
|
|
całe lata jako dziecko leczyła mnie pani dr Śliż przyszedł czas na zmianę gdy miałam 18 lat nie wiedziałam do kogo i los tak dał że zdecydował mój tato doświadczony zapisał mnie do pani Dr Frączek jego lekarki i powiem wam tak mam 26lat od 8 lat jestem jej pacjentką miałam różne problemy które ona wychwyciła i kierowała na dane badanie pomogła mi i polecam ją z czystym sercem kobieta anioł cicha spokojna wysłucha i oceni doskonale co jest...
natomiast sorki Pan Dr Chmieleski nie jest od dorosłych jest od dzieci wiem bo leczy mojego synka to pediatra dziecięcy ! |
|
|
|
|
pani Frączek przyjmuje codziennie w Ambulatorium a w piątki nawet do 18 jeździ także na wizyty domowe darmowo co nie raz korzystałam gdy grypa złapała ostra wówczas rejestrujesz się telefonicznie i przyjeżdza do domu jako wizyta z ambulatorium
|
|
|
|
|
dr Chciuk z przychodni na Hutniczej
|
|
|
|
|
Witam a na ta chwile jakies podpowiedzi odnośnie normalnego lekarza rodzinnego ? Możecie kogoś polecic ?
|
|
Dołączył: 12 Wrz 2010r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
CYTAT Ja tam moge polecic R. Chmielewskiego Leczyl mnie od malego, zawsze konkretnie. Przyjmuje p przychodni na edukacji. zal chmielewski mojemu synowu choremu na zatoki przepisal syropek na kaszel i juz wiecej sie u niego nie pokazalam w stalowej nie ma dobrych lekarzy albo trafia z lekami albo nie to jak totolotek
|
|
|
|
|
A dlaczego nie Krawczyk? Babka zawsze usmiechnieta, zadbada i elegancka. Az milo sie idzie. I przede wszystkim leczy
|
|