|
|
|
Nie wiem jak sie zwiesz SM czy INVIX czy jakos tam jeszcze.
Mam pyt. Czemu zamykacie i usowacie wszystkie tematy o AUTORUDZIE????? Odpisz mi i tu Kowalskim czemu tak robisz??? Przeciez nie Ty odpowiadasz za tresc wpisow tylko Kowalski co je napisal. Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
Moderowano przez: stalowem 2. Zabronione jest w szczególności publikowanie: 2.4. wpisów nie zawierających merytorycznej treści, powtarzających się. Każdy już słyszał o Twoim przypadku. Ile jeszcze razy będziesz wklejać to samo ? Jeśli masz jakieś nowe fakty w sprawie, coś nowego do powiedzenia, napisz PW, otworzę któryś z już istniejących tematów. Ponadto, większość Twoich postów narusza również punkt: CYTAT 2.6. wpisów naruszających zasady pisowni języka polskiego, niedbałych i niezrozumiałych.
|
|
|
|
|
jeszcze pewnie nie kazdy, a powinien :]
to nie jest w porzadku ze musi pisac i prosic sie o otwarcie ktoregos z tematow :] jeden z nielicznych tematow gdzie z zapartym tchem czekam na rozwiazanie bardziej intensywnie niz na syna ksieznej kate :] Informuj RNI koniecznie iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Sęk w tym, że każdy czeka na rozwiązanie, na nowości, a tych od miesięcy brak. Będą nowości - zapraszam autora do publikacji.
|
|
|
|
|
jak dla mnie to sie nie powtarzal za bardzo :] zawsze byl nowy fragment starej historii opisany i bardzo dobrze :] ja czekam az autorud pozwie rni, swoja droga moglibyscie zrobic z tego artykul :] niech redaktor stalowego pojedzie do rudnika i popyta.
dlaczego daja na siebie wrzucac i go nie pozwa? od tego chyba powinni byc dziennikarze ?:] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
To pytanie do autora wątku - jaką ma nowość, którą chce (a nie może) opublikować ?
|
|
|
|
|
niech redaktor stalowego pojedzie do rudnika i popyta
po to jestescie :] taka sprawa dla reportera iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Stalowem nowosc jest taka ze znalazlem Kowalskiego ktorego oszukal AUTORUD podczas zakupu auta. I chce o tym napisac. i zas kowalski byl wydymany przez pana N. Tylko Niemca czy Nowaka
Tak jak napisal IFEL. Jedz do Szkolaka i zapytaj czego niechce pozwac mnie do sadu. //--// Moderowano przez: stalowem 2. Zabronione jest w szczególności publikowanie: 2.7. wpisów niezgodnych z tematyką danego działu, dyskusją prowadzoną w temacie. Kolego. Zaraz i ten wątek będzie zamknięty, jeśli nie będziesz się trzymał tematu. Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
CYTAT To pytanie do autora wątku - jaką ma nowość, którą chce (a nie może) opublikować ? Roztrzaskalem juz to wszystko do konca. Jak autorud uszkadza kowalskim auta i wyludza pieniadze z ubezpieczalni. I panie SZ roztrzaskalem jak zrobiliscie przekret na moim aucie 4stycznia a potem diagnosci zatuszowali dowody przekretu. A ty p SZ porozsylales papiery z uszkodzeniami do swojego adwokata i ubezpieczalni, ponownie ich wydymales. A oszukany ADWOKAT AUTORUDU TO Konrad Krowiak z Rzeszowa Ifel mnie nie pozwia, Kowalskiego moga pozwac, a mnie nie bo jestem psyhol. Mnie nie interesuja zadne odszkodowania i zadoscuczynienia, ja poprostu chce ten SERWIS AUTORUD pod kierownictwem p SZ ZNISZCZYC; I ja to zrobie. Rok temu Wam to pisalem Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
INVX powaznie przydajcie sie na cos zrobcie jakis jeden swoj autorski art i zapytajcie o ta sprawe :] i dlaczego ta daja na siebie wrzucac, przeciez to jest nienormalne by firma z takimi tradycjami, pozwalala na takie cuda jakiemus chlopkowi z jezowego :]
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Ifel jak mnie pozwia to jade do Warszawy do TV
Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
kolejna sprawe roztrzaskalem.
Jak zrobia przekret na aucie to krawaciarze wpisuja hak na kowalskiego zeby nikt im niczego nie udowodnil. W moich papierach Niemiec taki hak wpisal. Kowalscy zabierajcie swoje auta z tego serwisu bo w papierach macie pierdzielony hak wpisany i jesli padnie cos wam w aucie to przepierdzielicie w kazdym sadzie. Nawet przepierdzielisz kowalski bedac prokuratorem jak na twoim aucie zrobia przekret bo jest ten pierdzielony wpisany hak Apropos ANULKA jestes dziennikarka i jezeli nie masz nic wspolnego z autorudem w STW proponuje Ci zebys zrobila artykul ujawnie Ci wszystkie procedury jak to sie odbywa wyudzanie kasy z ubezpieczalni i jaki jest ten hak na kowalskiego. Zrobiac dobry artykul moze polpyniesz na szerokie wody jako dziennikarka. a nie usowasz tematy twierdzac ze zupe przesolilas. Apropos soli, byla afera solne co trabili w calej pl, i zgadnijcie kto ja wykryl dziennikarz. Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
bosze... zamknijcie ten temat bo znow zaczyna swirowac... chwile bylo spokoju. Idz w koncu zrob z tym porzadek jezeli to co piszesz to prawda oczywiscie a nie meczysz buly na forum.
|
|
|
|
|
Zamykam ten bełkot.
|
|