|
|
|
Witam szukam zakładu który zajmuje się regeneracją turbo sprężarek w Stalowej Woli,co myślicie i czy ktoś regenerował w firmie TURBO-PROFI na al. Jana Pawła 92 ???
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja pół roku temu turbinke z passata b5 fl robiłem tutaj http://santex-turbo.pl/
Kolega do swojej audiczki robił w santexie obydwaj jesteśmy zadowoleni z regeneracji turbiny wykonanej w tym zakładzie. Ceny również mają dobre jak i czas wykonania bo np ja zwiozłem turbine o 9 rano a o 14 tego samego dnia już ją odbierałem. :) |
|
Dołączył: 27 Maja 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Po co zakładasz nowy temat?
Problem regeneracji turbosprężarki był już wałkowany na SM http://stalowemiasto.pl/forum/forum.php?mode=pokaz_posty&id=385116 http://stalowemiasto.pl/forum/forum.php?mode=pokaz_posty&id=686819 |
|
|
|
|
Hans spoko pytam konkretnie o firmie TURBO-PROFI na al. Jana Pawła 92 w Stalowej Woli czy polecacie tam zregenerować turbinkę
|
|
|
|
|
Nie. Szukaj warsztatu który na siebie bierze wysyłkę, montaż i demontaż i daje na to fakturę.
W internecie są tysiące tematów osób które " oszczędziły" 200 złotych na regeneracji a potem jest płacz bo montował Heniek. Turbinę źle zregenerowano, ale brak papierka z montażu i mamy problem z reklamacjami. "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Kolego polecam jechc do Mielca,dzwonisz wcześniej jedziesz wyciagaja twoja turbine montują nowa .Ja robilem w bmw e 46 cena 850 zl plus paliwo 50zl
|
|
|
|
|
Turbine będą mi wymontowywali oraz montowali chłopaki z auto-serwis vw na ulicy brandwickiej 67 właściciel serwisu ma firmę która regeneruje turbosprężarki TURBO-PROFI na ulicy Jana Pawła oczywiście daje gwarancje na zregenerowaną turbinę 1rok. Jeżeli chodzi o ich serwis jestem bardzo zadowolony, profesjonalnie podchodzą do sprawy ale nie wiem jak wygląda sprawa regeneracji turbiny ???
|
|
|
|
|
jaka regeneracja?odajesz swoja zakladaja regenerowana,1 rok gwaranci to mało ja mam na 24miesiace,Jezeli będą ja robic i zakladac spowrotem licz się z kosztami
|
|
|
|
|
Pzatym pierwsze slysze ze ktoś kto ma taka firme nie ma turbo sprężarek zregerenowanych na wymiane.Jezeli ma odpowiednie maszyny to wrzuci ja i powie ci co jest uszkodzone
|
|
|
|
|
Jezeli ma odpowiednie maszyny to wrzuci ja i powie ci co jest uszkodzone
Powiedz mi gdzie można kupić takie maszyny.Czy chodzi ci o rentgen taki jak w szpitalu czy tomograf z ktorego powinieneś skorzystać??? a tak na marginesie na nowe turbo jest 12 m-ce gwarancji a na regenerowane masz 24??? |
|
|
|
|
Firma TURBO-PROFI ma swoje zregenerowane turbiny, ale chcę mieć swoją. Po pierwsze zdiagnozuja co jest uszkodzone i podadzą mi cene naprawy, myslę że jest to dobre rozwiązanie. A moje pytanie brzmiało czy ktoś w tej firmie regenerował turbinę czy jest wszystko ok czy to jakis fake....
Na dodatek na zregenerowaną turbine dostaje się rok gwarancji lub 100000tys km w zależności co szybciej wyjdzie A jeżeli tak jak ja serwisuje samochód u pana Gondka dostaję gwarancje na 2lata bez limitu kilometrów. Wydaje mi się ze lepszego warsztatu i lepszej oferty nie znajdę a jak z regeneracja radzi sobie fol-turbo czy to ta sama firma co RM-turbo ??? Numer do nich jest taki sam ?? |
|