|
|
|
Witam czy któryś z forumowiczów korzystał z prywatnej wizyty jakiegoś laryngologa. Interesuje mnie mniej więcej ile kosztuje wizyta i gdzie się wybrać. Przyznam że mam skierowanie do zwykłego ale na październik a do tej pory ucho mi odpadnie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sory na wrzesień;/
|
|
|
|
|
z tego co ktoś mi mówił koło Huty nie ma kolejki do laryngologów,no chyba ,że masz skierowanie do konkretnej przychodni
dr Andrzej Piłat,przyjmuje prywatnie na Okulickiego,koło apteki przychodnia .zadzwon 15 6427432 15 6427433,w rejestracji powiedzą Ci ile kosztuje wizyta prywatna ...pewnie potrzebny antybiotyk i to szybko. |
|
|
|
|
Polecam dr n. med. Starnawskiego przyjmuje w Nisku prywatnie chyba 80 zł
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "STAMED" ul. Wolności 8a, Nisko 158415606 Gabinet nad żabką. Konkretny gość. |
|
|
|
|
CYTAT Polecam dr n. med. Starnawskiego przyjmuje w Nisku prywatnie chyba 80 zł Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "STAMED" ul. Wolności 8a, Nisko 158415606 Gabinet nad żabką. Zdecydowanie polecam Panią Małgorzatę Starnawską (żonę w/w). Wszystkie dane jak wyżej, Pani równie kompetentna ale zdecydowanie milsza. Przyjmuje w środy. Zjadł owoc z drzewa poznania i ten smak na zawsze pozostanie mu w ustach. Henry James |
|
|
|
|
Dzięki wielkie
|
|
|
|
|
Zdecydowanie polecam Panią Starnawska i zdecydowanie odradzam jej męża.Koszmarny facet.
|
|
|
|
|
Fakt, do najmilszych nie nalezy ale tak jak jego żonie kompetencji mu nie można odmówić.
|
|
|
|
|
CYTAT Witam czy któryś z forumowiczów korzystał z prywatnej wizyty jakiegoś laryngologa. Interesuje mnie mniej więcej ile kosztuje wizyta i gdzie się wybrać. Przyznam że mam skierowanie do zwykłego ale na październik a do tej pory ucho mi odpadnie. Na skierowanie chodziłem do ambulatorium przyjmował od ręki lub na drugi dzień nie było żadnych kolejek, byłem również na okulickiego w przychodni koło biblioteki u dr Uby tam czekałem 3 dni na wizytę |
|
|
|
|
Dubielis, polecam - zatoki wyleczone sprawnie.
|
|