~~Dziewczyna | |
|
|
myslalam, ze juz zawsze bedzie przyjezdzal, zblizalam sie do niego coraz bardziej, delikatnie, zeby go nie sploszyc, facet moich marzen... ech zycie, czemu nagle przestal tu bywac? Inni ciagle przyjezdzaja, a on juz nie. Dlaczego???
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~5895 | |
|
|
może już nie pracuje
|
|
|
|
|
|
Oooo, to dużo o nim wiesz!A gdzie czekasz ?Przy bramie ATS-u?Zal mi Cię i wcale nie dlatego,że Cie zostawił!
|
|
~~do WL777 | |
|
|
a mi jest zal ciebie
|
|
|
~~5894 | |
|
|
wl777 nie nabijaj się z dziewczyny.To jest jej problem i uszanuj to
|
|
|
~~Dziewczyna | |
|
|
on przyjezdzal z Niemiec na kilka tygodni, potem wracal i tak w kolko, marzylam, ze koregos dnia juz nie odjedzie... albo wezmie mnie ze soba... jak on na mnie patrzyl!!!
|
|
|
~~26956 | |
|
|
a powiedziałaś mu co do niego czujesz?Może nie wiedział tego
|
|
|
~~Dziewczyna | |
|
|
nic mu nie mowilam, znamy sie tylko z pracy, pracuje w biurze w ATS i z tego co wiem mial tak przyjezdzac jeszcze dlugo, myslalam, ze mamy czas...
|
|
|
|
|
|
ile lat ty masz dziewczyno?
masz fajne miejsce na wagary!!! |
|
~~Dziewczyna | |
|
|
jesli ty masz 21 to ja troche wiecej
|
|
|
~~656 | |
|
|
szkoda że mu nie powiedziałaś.Nie masz z nim kontaktu?Numeru tel.. ?
|
|
|
~~doaradca | |
|
|
Widocznie to był ten niemiecki szef firmy.Jego też kryzys dopadł.A TY miej troche oleju w głowie,myślisz ,że na Ciebie tak patrzył bo sie w tobie zakochał?On tam u siebie ma takich na pęczki.
|
|
|
~~mentos | |
|
|
a w ATS to jeszcze ktoś pracuje w biurze?
Może już w Uniwheel-sie pracujesz i dlatego nie przyjeżdża |
|
|
|
|
|
A niepotrzebnie ci jest mnie żal!Zupełnie niepotrzebnie,bo dobrze ci DORADCA napisał.I jak Ty dorosła jesteś to myśl logicznie.Przynajmniej sie postaraj, to nie boli!
|
|
~~654 | |
|
|
szczerze mówiąc współczuję Ci bo jestem w podobnej sytuacji.
Serio |
|
|
~~byłauniemców | |
|
|
Dziewczyno! Nie wiesz czemu ona na Ciebie tak patrzył? Bo Niemki są bardzo brzydkie i oni jak zobaczą coś ładniejszego to gapią się jak sroka w ....
|
|
|
~~5567 | |
|
|
ale upraszczasz temat"byłauniemców"
Pewnie masz złe wspomnienia Fakt.Niemki są brzydkie jak kupa-w większości |
|
|
~~rokita | |
|
|
Przepraszam, ale u Niemcow to Polakow bija.
|
|
|
~~234 | |
|
|
wiem już dlaczego to napisałaś na ogólnym forum>sporo osób to czyta i masz nadzieję że ta wiadomość dotrze do niego.
Widzisz.Lepiej było mu to powiedzieć wtedy kiedy bywał w ATS. Mimo to trzymam kciuki za Ciebie. Może sie uda.Uszy do góry. |
|
|
~~ala | |
|
|
[cytat]wiem już dlaczego to napisałaś na ogólnym forum>sporo osób to czyta i masz nadzieję że ta wiadomość dotrze do niego.
Jak dotrze ta wiadomość to panna zrobi z siebie tylko pośmiewisko, a jego skutecznie odstraszy od siebie, w koncu on traktował ja przyjażnie, a ona dopisała sobie do tego wielka miłość i juz sie widzi z nim na slubnym kobiercu, który facet lubi takie tempo? |
|
|
~~ferr | |
|
|
wolal 19calowe felgi od ciebie
|
|
|
Dołączył: 17 Lip 2007r. Skąd: z czeskich filmów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT on przyjezdzal z Niemiec na kilka tygodni, potem wracal i tak w kolko, marzylam, ze koregos dnia juz nie odjedzie... albo wezmie mnie ze soba... jak on na mnie patrzyl!!! Oryginalny Prawdziwku! Ładnie to tak zawrócić w głowie i zniknąć Jutro To Dziś Tyle Że Jutro |
|
|
|
|
i co "Dziewczyno"
Żyjesz jeszcze? |
|
~~rarara | |
|
|
te paniusie z biura z ATS to sa naprawde smieszne
|