|
|
|
Hej, możecie kogos polecić godnego zaufania jeśli chodzi o naprawę fiatów, a dokładniej mam rozrząd do zrobienia w pandzie no i ogólny jakis przegląd by sie przydał.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mimo wszystko polecam aso fiat bo maja dobre ceny (przynajmniej w porownaniu do aso innych marek)
|
|
|
|
|
Odradzam Aso fiata.
Rozebrali pół seja i nie naprawili a naprawa trwała 30 minut po wygooglaniu przyczyny. Co do rozrządu mówimy o bezkolizyjnym silniku gdzie każdy nawet w szopie to zrobi "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Marek odp na priv
Ludzie czasami myślą, jak zabić czas, a to czas ich zabija |
|
|
|
|
za salonem fiata jest gość co kiedyś robił w fiacie spoko robi tylko teraz ma trochę młodych
|
|
|
|
|
Ja tam polecam fiata, Jacek Ty to juz wszystkie warsztaty odwiedziles, lakiernie itp itd. Czym Ty sie wozisz ze tak siada Oczywisce Tabor najlepszy.....
|
|
|
|
|
Stecyk miałem wiele aut.
Niestety Aso fiata upadło w moich oczach gdy podczas wymiany hamulców poleciał przewód hamulcowy i auto po mega awaryjnym hamowaniu wylądowało u nich.. Mieli drugą szanse po kilku latach i też nie wyszło. W stalowej jedyna pozytywną opinię mam o Aso skody bo poprawili po Polservisie golfa jak trzeba. "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|