|
|
|
coz za swietny klub w naszym miescie?!-jeszce nie natknelam se na złe opinie.............
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Co tu dużo pisać... Po prostu rozwadowska mordownia dla małolatów, ciasno, marna muzyka, dla mnie totalna nędza. To przykład jaki nie powinien być klub.
|
|
|
|
|
ogólnie przed tym całym remontem było nawet spoko, ale po remoncie ceny wzrosły, chcą sobie odbić cały remont, muzyka teraz w ogóle nie nadaje się do tańczenia ! teraz nie ma co iśc ! nic w tej stalowej już nie zostało jeżeli chodzi o dobre kluby ;)
|
|
|
|
|
Nie mam nic do klubu, ale holota ktora tam gosci to juz masakra. W piatki spokojnie nie mozna przejechac jak wracamy z zona z pracy bo zastawiaja cala ulice, a potem w nocy scigaja sie po piaskach... szczegolnie jakis jeden pajac zapierdziela ile mu daje fabryka.
|
|
|
|
|
Czy prawdą jest, że są fajne dancingi w klubie Labirynt w piątki?
I gdzie jest ten klub? Przeczytałam ogłoszenie na słupie ale nie wiem czy jest aktualne Planeta dla mnie odpada... nie mam 15-18 lat (choć podobno to klub dla dorosłych ludzi...), nie piję też za wiele,itp. Lubię za to dobrą muzykę i poruszać się trochę Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem. /Gabriel Garcia Marquez |
|
|
|
|
Klub labirynt Stalowa Wola, ul. Ofiar Katynia 37
Klub znajduje sie na przeciwko Stelli obok Gomy google street view dokladnie ci pokaza gdzie to jest |
|
|
|
|
Ostatnio słyszałem że pizzeria "ósemka" robi jakieś dyskoteki, był ktoś może, aby mógł ocenić?
|
|
|
|
|
Co do Ósemki weszłam raz na chwilę i faktycznie była muzyka głośna światła itd. tyle ze parkiet pusty.
|
|
|
|
|
O tym klubie nawet głośno ostatnio z racji tego jacy pracownicy tam są zatrudnieni ( ochrona)
|
|