|
|
|
Wczoraj na mszy o 19 było tragicznie duszno w kościele, ludzie sapali , pocili się a klima nie uruchomiona. To ja mam pytanie? Na co my płacimy daninę. Może proboszcz to przeczyta i ustanowi specjalną składkę na opłaty za klimatyzacje. Jakie są wasze opinie na ten temat?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Już nawet klimatyzacja musi być w kościele Do czego to doszło ...
STOP gwałcicielom mechaniki ! Klucz dynamometryczny podstawowym narzędziem pracy. |
|
|
|
|
Przez takich jak Ty mamy takie kaleki państwo.Zamiast ferment siać trzeba było po mszy pójść do księdza i zgłosić ten fakt zamiast tutaj się uzewnętrzniać.Naprawde myślisz że proboszcz czyta takie głupote jakie tutaj wypisujecie?
|
|
|
|
|
CYTAT Wczoraj na mszy o 19 było tragicznie duszno w kościele, ludzie sapali , pocili się a klima nie uruchomiona. To ja mam pytanie? Na co my płacimy daninę. Może proboszcz to przeczyta i ustanowi specjalną składkę na opłaty za klimatyzacje. Jakie są wasze opinie na ten temat? Apetyt rośnie w miarę jedzenia, kiedyś nie było klimatyzacji w tym kościele i tragiczna duszność nikomu nie zaprzątała głowy. Jest lato więc pewne sytuacje muszą mieć miejsce. Moja opinia jest taka,że na siłę nie szukam problemów. |
|