~~niecierpliwy | |
|
|
Jak myslicie, kiedy w Polsce,a zarazem w naszym miescie bedzie lepiej?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Myślę,że nigdy!Ja tego na bank nie doczekam,a stara nie jestem!Może moje wnuki ale to tez wątpliwe.Czarny scenariusz?Pewnie tak ale skąd inny ma być jak wokoło bida aż piszczy!
|
|
~~niecierpliwy | |
|
|
A moze wiecej optymizmu
|
|
|
~~fefik | |
|
|
Jestem pewien, że jak Hutnicy będą palić sejm i rozpi*&*& wszystko to będzie lepiej!
|
|
|
|
|
|
CYTAT Myślę,że nigdy!Ja tego na bank nie doczekam,a stara nie jestem!Może moje wnuki ale to tez wątpliwe.Czarny scenariusz?Pewnie tak ale skąd inny ma być jak wokoło bida aż piszczy! więcej optymizmu hehe nie chce tu biadolić ale jesteś jednostkowym obrazem większości społeczeństwa w stalowej ..źle! ...wiocha! ...Ślęzak złodziej(jaki by nie był to i tak złodziej)!! wszystkie inwestycje złe! hehe wytarczy sie przekonać i poczytać większość postów hehe wiadomo teraz jest nie najlepiej,jest kryzys, ale pomijając to ludzie tak gadali od zawsze [IMG]http://img197.imageshack.us/img197/1930/photo1507fg0.gif[/IMG] |
|
|
|
|
No macie rację,pesymizm wziął górę ale to chyba z chwilowej bezsilności.
|
|
~~propaganda | |
|
|
słyszałem ze jutro ma byc lepiej
|
|
|
~~northern petrol | |
|
|
CYTAT Jak myslicie, kiedy w Polsce,a zarazem w naszym miescie bedzie lepiej? Juz bylo |
|
|
Dołączył: 30 Sty 2009r. Skąd: stalowowolunia Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Jak myslicie, kiedy w Polsce,a zarazem w naszym miescie bedzie lepiej? Nie za mojej kadencji - odpowiedział Bóg |
|
~~anty | |
|
|
moje zdanie jest takie jak narazie nie slychac aby przemysl tytoniowy lub alkoholowy podupadal no moze w malutkim stopniu wiec moim skromnym zdaniem jak ludzie by nie mieli kasy to by upadly te dwa przemysly calkowicie w polsce ale ze nic o upadku nie slychac owych przemyslow wiec kryzysu niema co prowadzi do tego ze polski rzad ma troche racji "kryzysu niema"
|
|
|
~~Krak | |
|
|
CYTAT moje zdanie jest takie jak narazie nie slychac aby przemysl tytoniowy lub alkoholowy podupadal no moze w malutkim stopniu wiec moim skromnym zdaniem jak ludzie by nie mieli kasy to by upadly te dwa przemysly calkowicie w polsce ale ze nic o upadku nie slychac owych przemyslow wiec kryzysu niema co prowadzi do tego ze polski rzad ma troche racji \"kryzysu niema\" Dla rządu kryzys się zacznie jak im na pensje zacznie brakować - więc jeszcze kryzysu nie ma..... |
|
|
|
|
|
jak osłom zacznie brakować na wypłatę to znaczy że wszyscy Polacy co do jednego wyjechali za granice i nie ma kto utrzymywać tych szumowin
[IMG]http://img197.imageshack.us/img197/1930/photo1507fg0.gif[/IMG] |
|
~~klient | |
|
|
Nigdy.
|
|
|
|
|
|
Z drugiej strony, gdyby nam przyszło żyć w czymś takim:
to człowiek od razu dostał by załamania nerwowego w zestawieniu ze współczesnością. |
|
|
|
|
ludziom jest za dobrze i narzekają, zawsze tak było
[IMG]http://img197.imageshack.us/img197/1930/photo1507fg0.gif[/IMG] |
|
~~Krak | |
|
|
CYTAT ludziom jest za dobrze i narzekają, zawsze tak było Prowokujesz ??? Myśle że są tacy co zwracają uwage na grubość smarowania kromi chleba masłem, rodzina 4 osobowa ,gdzie jedyny żywiciel rodziny zastanawia się czy go zwolnią.Ale i są tacy którym byt zapewniają rodzice....więc Twoja odpowiedz napewno nie jest sensowna. |
|
|
~~FeliksD | |
|
|
CYTAT Jak myslicie, kiedy w Polsce,a zarazem w naszym miescie bedzie lepiej? Już niedługo. Wystarczy powiesić na latarniach 1 mln nieuczciwych. Jak zabraknie nieuczciwych, to dobierze się z uczciwych. |
|
|
~~plx | |
|
|
Już niedługo możemy się spodziewać znacznych podwyżek cen energii elektrycznej dla odbiorców indywidualnych.URE się nie zgadza a dostawcy mają to gdzieś,podając,że ceny prądu w Polsce są skandalicznie niskie.
Kurcze no. A miało być tak dobrze? Cóż idzie ku lepszemu! |
|
|