|
|
|
A ja proszę Was o pomoc.To jest działanie trochę na zasadzie-tonący brzytwy się chwyta.Skończyłam 40 lat,mam 3-letnie dziecko i problem z pracą.Nie mogę pójść na cały etat z różnych względów.Chętnie podejmę się sprzątania domu czy mieszkania.Weszłam na to forum,bo nigdzie nic nie mogę znaleźć.Może byc też inna praca w soboty i niedziele nawet.Bardzo proszę,gdyby ktoś miał jakieś informacje to napiszcie.Dzięki!
|
|
|
|
|
|
|
|
~~nikt | |
|
|
szukam gospodyni domowej osoby do pomocy w domu praaca 2-3 razy w tygodniu po 2-3 godziny dziennie
tel. kom.: 608 580 467 |
|
|
~~nikt | |
|
|
szukam gospodyni domowej osoby do pomocy w domu praaca 2-3 razy w tygodniu po 2-3 godziny dziennie
tel. kom.: 608 580 467 |
|
|
|
|
|
Chyba mnie ktoś podpuszcza,bo ten telefon jest wyłączony ciągle.
|
|
~~mieszkanka | |
|
|
RRJ - jakie są Pani oczekiwania?
|
|
|
|
|
|
Nie rozumiem pytania.Oczekiwania -jeśli chodzi o podawane na forum namiary/kontakty, czy jeśli chodzi konkretnie o pracę?
Bo jak o prac, to raczej ktos kto mnie będzie chciał ewentualnie zatrudnić stawia warunki. |
|
|
|
|
Masz w dziale ogłoszeń - dam pracę:
Potrzebna pani do pomocy w domu. 3-4 dni e tygodniu, tel. 792 072 006 K o n t a k t : - Tel.: 792072006 - E-mail.: pioste_(at)_ymail.com - GG: 3757524 |
|
~~pracodawca | |
|
|
Pani RRJ, ktoś zapytał o oczekiwania. Dostał odpowiedź, że pytanie jest niezrozumiałe. To Pani pisała post z prośbą o pomoc. Czy naprawdę tonący brzytwy się chwyta? Jednemu wystarczy 3 zł za godzinę pracy, inny chce 30 zł za godzinę. Pisząc post nie w dziale ogłoszeń, może warto się określić.
|
|
|
|
|
|
Wydaje mi się,że się określiłam pisząc co mogłabym robić.Tak praca wchodzi w grę,gdyż,jak wspomniałam, etat nie wchodzi w grę tylko praca 2-3 razy w tygodniu po parę godzin.Co mam jeszcze napisać?Ile chce zarobić?Nie wiem po prostu, jakies rozsądne pieniądze.Nie mam pojęcia ile,bo nigdy nie pracowałam na takich warunkach i nie wiem jak kto płaci.Zaliczyłam 21 lat na etacie,nigdy nie potrzebowałam niczego dodatkowego,więc i rozeznania nie ma co i za ile.Proszę zrozumieć!A postawa roszczeniowa wydaje mi sie nie bardzo na miejscu.
|
|
|
|
|
Dodam jeszcze,że w dziale ogłoszeń również napisałam.
|
|
|
|
|
Może odezwie sie do mnie ~pracodawca z jakąś ofertą skoro tyle miał do mnie ,powiedzmy, pretensji!Może ma mi cos do zaoferowania?
|
|
~~Beata | |
|
|
W Alior Banku na edukacji chcieli na miesiąc sprzataczki na zastepstwo pare godzin spytaj sie czy aktualne. Pozdrawiam i Powodzenia
|
|
|
~~RRJ | |
|
|
Dziękuję Beata,jutro na pewno zadzwonię.
|
|
|