|
|
|
Witam.
Czy ktoś zna jakąś dobrą i sprawdzoną miejscówkę na nocleg (agroturystyka, domki). |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
chodzi ci typowo o soline czy okolice?teraz to będzie trudno coś znalesc
|
|
|
|
|
polecam: http://solina.pl/wyspa-energetyk/
Co prawda byłem tam kilka lat temu,ale jeśli się zmieniło, to myślę, że na plus. |
|
|
|
|
Pensjonat pod Tarnicą - Solina.
|
|
|
|
|
Ja mam świetny kontakt z polecenia.I sam jak najbardziej polecam.
W zeszłym roku jak i tym już także byliśmy u fajnych ludzi w Orelcu. 5-6 km od Soliny. Baardzo przyjemna okolica. Mam dwa numery 663861637 662107749 |
|
|
|
|
Może ktoś wybiera się nad Solinę rowerem ? szukam partnerów do jazdy
|
|
|
|
|
witam
Wybieram się pod namiot nad Solinę , jeżeli znacie pole namiotowe z w miarę dobrym zapleczem kuchenno - sanitarnym , nie stary zardzewiały PRL / jadę z dzieckiem / to proszę o namiary . Z góry dziękuję . |
|
|
|
|
Zaraz za Wołkowyją jest ciekawe pole namiotowe, chociaż nie wiem jaki tam teraz jest standard (2 lata już tam nie byłem).
|
|
|
|
|
CYTAT witam Wybieram się pod namiot nad Solinę , jeżeli znacie pole namiotowe z w miarę dobrym zapleczem kuchenno - sanitarnym , nie stary zardzewiały PRL / jadę z dzieckiem / to proszę o namiary . Z góry dziękuję . Akurat za PRL-u to ośrodków wczasowych, pól namiotowych, biwakowych itp ze sraczem, jadłodajniami i innymi "wygodami" było Ci dostatek. |
|
|
|
|
owszem był ci dostatek , a teraz kilkanaście lat później to wszystko funkcjonuje bez jakiegokolwiek remontu , syf , smród / chodziło mi o jakość a nie o ilość / pozdrawiam
|
|