|
|
|
Witam, jako że niedawno wróciłem do Stalowej Woli chciałbym dowiedzieć się czy warto wybrać się do pizzerii "ósemki", kiedyś była miejscem że tak powiem "kultowym" nie wiem jak jest teraz. Jaka pizza? Jaki klimat? Słyszałem też że lokal urządza jakieś imprezy wakacyjne, proszę o rzetelne opinie. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ser obślizgły stary nakładają na pizze tak samo jak kurczak czy szynka wszystko stoi przez caly dzien w kuchni gdzie ogromny gorąc. Ale do pieca włożą, podpiecze się i ludzie jedzą ze smakiem, kto tam pracował, ten wie.
|
|
|
|
|
jak masz cos z bear gryllsa to tylko do ósemki
|
|
|
|
|
A imprezy chociaż tam udane są??
|
|
|
|
|
Zatestowany nawet sobie głowy nie zawracaj "Ósemką":
- paskudne jedzenie, - wystrój obskórny - małolaty za barem - małolaty w lokalu - dj porażka ale nie będę się rozpisywać masz tu linki do wątku o "Ósemce" oraz opinie pozostałych forumowiczów http://stalo(...)e=&str=1 http://stalo(...)d=612512 >><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
|
|
|
ósemka to totalna porażka - szukaj dalej!
|
|
|
|
|
Pewnie wróciłeś ze Stanów i nazywasz się pan. H......czyli właściciel "Ósemki". Próbujesz rozreklamować swój podupadający lokal, który stracił na atrakcyjności przez Ciebie, bo nie potrafiłeś szanować pracowników a teraz sam robisz i rozwozisz pizze. Ciekawe jak będziesz musiał jeszcze stanąć za barem- jak to zrobisz
|
|
|
|
|
iga.ik zmartwie Cię, ale nie jestem właścicielem "ósemki", jego rodziną, ani nawet jego znajomym. Zapytałem tylko o opinie na temat lokalu, nic więcej. A do moderatora mam prośbę o usunięcie tematu, ponieważ pojawiają się teorie spiskowe
|
|
|
|
|
CYTAT iga.ik zmartwie Cię, ale nie jestem właścicielem "ósemki", jego rodziną, ani nawet jego znajomym. Zapytałem tylko o opinie na temat lokalu, nic więcej. A do moderatora mam prośbę o usunięcie tematu, ponieważ pojawiają się teorie spiskowe Temat zamykam. Tak jak chciał autor tematu. vggbjcn |
|